ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Η ενημερωμένη έκδοση 22581.100 έκδοσης των Windows 11 κυκλοφόρησε στα κανάλια Beta και Dev

Η Microsoft κυκλοφόρησε μια νέα έκδοση των Windows 11 22581.100 (KB5013283) στους χρήστες του Dev και του Beta Channel. Η νέα έκδοση δεν φέρνει τίποτα νέο στο τραπέζι, καθώς είναι μια σωρευτική ενημέρωση με την οποία η εταιρεία δοκιμάζει τους αγωγούς εξυπηρέτησης, όπως είναι συχνά γνωστό ότι κάνει. Η Microsoft κυκλοφορεί συχνά ενημερώσεις σέρβις τώρα, καθώς οι εκδόσεις Dev Channel είναι γεμάτες με νέες και επερχόμενες δυνατότητες. Η ενημέρωση εμφανίστηκε σε υποστηριζόμενα και μη μηχανήματα.

Ολόκληρη η ανακοίνωση αναφέρει:

Ξεκινάμε την κυκλοφορία της αθροιστικής ενημερωμένης έκδοσης 22581.100 (KB5013283). Αυτή η ενημέρωση δεν περιλαμβάνει τίποτα νέο και έχει σχεδιαστεί για να δοκιμάσει τη γραμμή εξυπηρέτησης για εκδόσεις στο κανάλι προγραμματιστών.

Ως εκ τούτου, όλες οι διορθώσεις σφαλμάτων και οι βελτιώσεις που ανακοινώθηκαν με την προηγούμενη έκδοση 22581 που κυκλοφόρησε στο Dev Channel καθώς και στο κανάλι Beta μεταφέρονται σε αυτό. Η έκδοση έχει πολλές νέες δυνατότητες, καθώς τώρα προχωράμε στην επόμενη φάση των Windows 11 για την προετοιμασία για την έκδοση 22H2.

Είναι ενδιαφέρον ότι, ενώ δεν έγιναν νέες αλλαγές σε αυτήν την έκδοση, οι δοκιμαστικές εκδόσεις συντήρησης όπως αυτές στο παρελθόν είναι γνωστό ότι σπάνε ορισμένες δυνατότητες. Για παράδειγμα, το Windows 10 Build 21292.1010 προκάλεσε προβλήματα για την εξομοίωση x64 σε υπολογιστές ARM.

Την αρχική ανακοίνωση μπορείτε να τη βρείτε εδώ.

 Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι’ αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε. Μην ξεχάσετε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση…

Το διαβάσαμε