ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

HBO Max: Νέα βελτιωμένη version της εφαρμογής για Apple TV

Mια ανανεωμένη εφαρμογή HBO Max για το Apple TV θα κυκλοφορήσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες, όπως ανακοίνωσε η WarnerMedia.

Όπως μεταδίδει το Variety και το The Streamable, η νέα εφαρμογή tvOS παρέχει τις απαραίτητες βελτιώσεις απόδοσης και σταθερότητας. Η βελτιωμένη έκδοση θα είναι συναφής με την αρχική, ωστόσο θα έχει κάποιες βασικές διαφορές. Μεταξύ αυτών είναι η ευκολότερη σύνδεση και εγγραφή, η δυνατότητα παράβλεψης των credits και ένα νέο homepage.

Επιπλέον, οι χρήστες θα έχουν πρόσβαση στο “My Stuff”, που τους επιτρέπει να επεξεργάζονται και να ταξινομούν τις λίστες “My List” και “Continue Watching”.

Η διευθύντρια της WarnerMedia, Sarah Lyons, δήλωσε σχετικά ότι η αρχική εφαρμογή HBO Max για την Apple TV ήταν χτισμένη στην ίδια βάση κώδικα με τις υπάρχουσες εφαρμογές HBO GO και HBO Now, προκειμένου η εφαρμογή να κυκλοφορήσει πιο γρήγορα στην αγορά. Η εμπειρία όμως αποδείχθηκε κατώτερη και οδήγησε σε εκτεταμένα παράπονα από χρήστες. Η νέα εφαρμογή HBO Max για tvOS βασίζεται σε τεχνολογία cross-platform από το You.i, την οποία η WarnerMedia απέκτησε τον Δεκέμβριο του 2020.

Η ενημερωμένη εφαρμογή HBO Max θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα και ενδέχεται να μην είναι άμεσα διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες.

Το διαβάσαμε