ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

H OnePlus απαντά για την αποτυχία του 10Τ στο τεστ αντοχής

Την περασμένη εβδομάδα, το OnePlus 10T πέρασε από το τεστ αντοχής του YouTuber Zack από το JerryRigEverything. Ήθελε να δει εάν το νέο μοντέλο θα τα πάει καλύτερα από το OnePlus 10 Pro που έσπασε κατά τη διάρκεια του τεστ κάμψης. Τελικά δεν τα πήγε αφού έσπασε στο ίδιο σημείο όταν του ασκήθηκε πίεση.

oneplus 10t, H OnePlus απαντά για την αποτυχία του 10Τ στο τεστ αντοχής

Αυτό προκάλεσε ανησυχίες σχετικά με τη δομική ανθεκτικότητα του 10T, με αποτέλεσμα η OnePlus να αναγκαστεί να κυκλοφορήσει μια δήλωση-απάντηση.

“Το OnePlus 10T πληροί ή υπερβαίνει όλες τις εκτεταμένες διαδικασίες δοκιμών αντοχής της OnePlus, αυτό περιλαμβάνει μια δοκιμή πίεσης όπου η συσκευή αιωρείται ενώ το βάρος εφαρμόζεται στο κέντρο της τόσο μπροστά όσο και πίσω. Το OnePlus 10T έχει βελτιωμένη δομή σχεδιασμός μηχανικής και μπορεί να αντέξει πάνω από 45 κιλά εξωτερικής δύναμης σε αυτή τη δοκιμή στο εργαστήριο της OnePlus.”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

“Όταν σχεδιάζουμε, κατασκευάζουμε και κατασκευάζουμε συσκευές OnePlus, διασφαλίζουμε ότι όχι μόνο προσφέρουν μια όμορφη και χωρίς φορτία σχεδίαση, αλλά και ανθεκτική, ώστε να αντέχουν στην καθημερινή χρήση”, προσθέτει.

Αν και αναγνωρίζουμε ότι η δοκιμή αντοχής του Zack ήταν ακραία, θα πρέπει η OnePlus να ενισχύσει τα επερχόμενα smartphone της καθώς τα τρέχοντα είναι λιγότερο ανθεκτικά από τον ανταγωνισμό.

Το διαβάσαμε