ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

H Microsoft αλλάζει το Your Phone app στα Windows 11


Your Phone, H Microsoft αλλάζει το Your Phone app στα Windows 11

To γνωστό Your Phone app αλλάζει interface, όνομα και κάποιες λειτουργίες με το τελευταίο update και γίνεται Windows 11 Phone Link. Μαζί με την αλλαγή στο όνομα γίνονται και αρκετές αλλαγές στο interface και τη λειτουργία της εφαρμογής.

Η νέα εφαρμογή σύνδεσης με το smartphone και διαχείρισης του τηλεφώνου έρχεται με το τελευταίο Windows 11 Update. Το Your Phone γίνεται πλέον Windows 11 Phone Link, με νέο σχεδιασμό, νέα χρώματα, εικονίδια και απεικονίσεις. Η φιλοσοφία της λειτουργίας της εφαρμογής είναι η ίδια, καθώς απαιτείται η σύνδεση του smartphone και του υπολογιστή στο ίδιο δίκτυο Wi-Fi.

Με το σκανάρισμα ενός QR code από το τηλέφωνο μπορεί να γίνει το σετάρισμα της εφαρμογής, ενώ και η εφαρμογή του Android έχει μετονομαστεί σε Link To Windows. Η σύνδεση του τηλεφώνου με τον υπολογιστή εμπλουτίζεται, ενώ στο επερχόμενο event της Microsoft, στις 5 Απριλίου αναμένεται να δοθεί έμφαση στις δυνατότητες που προσφέρει η εφαρμογή Phone Link. Φυσικά, το συγκεκριμένο event θα ασχοληθεί και με άλλες εξελίξεις στο θέμα του software με τη σφραγίδα της Microsoft.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

Το διαβάσαμε