ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

H General Motors διακόπτει προσωρινά τις διαφημίσεις στο Twitter

H General Motors αποφάσισε να προχωρήσει στην αναστολή των διαφημίσεων της στο Twitter μετά την εξαγορά της πλατφόρμας του μέσου κοινωνικής δικτύωσης από τον Elon Musk.

Η αυτοκινητοβιομηχανία του Ντιτρόιτ, αντίπαλος της Tesla είπε ότι «παύει» τη διαφήμιση καθώς αξιολογεί τη νέα κατεύθυνση του Twitter. Θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί την πλατφόρμα για να αλληλεπιδρά με τους πελάτες αλλά όχι για να πληρώνει για διαφημίσεις, πρόσθεσε η GM. «Συνεργαζόμαστε με το Twitter για να κατανοήσουμε την κατεύθυνση της πλατφόρμας υπό τη νέα ιδιοκτησία τους. Όπως συμβαίνει συνήθως με μια σημαντική αλλαγή σε μια πλατφόρμα πολυμέσων, έχουμε διακόψει προσωρινά τη διαφήμιση επί πληρωμή. Οι αλληλεπιδράσεις μας για την εξυπηρέτηση πελατών στο Twitter θα συνεχιστούν», ανέφερε η εταιρεία σε δήλωση που εστάλη μέσω email.

Υπό τη διευθύνουσα σύμβουλο Mary Barra, η εταιρεία του Ντιτρόιτ ήταν από τις πρώτες αυτοκινητοβιομηχανίες που ανακοίνωσε δαπάνες δισεκατομμυρίων δολαρίων για να ανταγωνιστεί την Tesla στην κατηγορία ηλεκτρικών οχημάτων με μπαταρία.

Το διαβάσαμε