ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

GTA 6: 400 ώρες για την ολοκλήρωσή του σύμφωνα με αναλυτή!

Ο γνωστός αναλυτής Michael Pachter μοιράστηκε τις πληροφορίες που υποστηρίζει ότι γνωρίζει για το GTA 6. Σύμφωνα με τον ίδιο, το παιχνίδι θα είναι τεράστιο και η ανάπτυξή του ξεκίνησε το 2014, με τα προκαταρκτικά στάδια να ολοκληρώνονται το 2015, όταν ξεκίνησε να γράφεται ο κώδικας. Υπολογίζει ότι για την ολοκλήρωσή του θα χρειαστούν τουλάχιστον δέκα χρόνια. Πάντως τα παραπάνω έρχονται σε αντίθεση με όσα έχουν κατά καιρούς αναφέρει developers, ότι δηλαδή η έκταση του τίτλου θα είναι μικρότερη σε σύγκριση με το GTA V, για να αποφευχθούν φαινόμενα καταπίεσης των εργαζομένων.

Ο Pachter υποστηρίζει ότι η ολοκλήρωση του GTA 6 θα απαιτεί 400 με 500 ώρες. Ακόμα, τα γεγονότα θα διαδραματίζονται στο Los Santos και το Λονδίνο, ενώ ο πρωταγωνιστής, ένας διακινητής ναρκωτικών θα εποσκέπτεται συχνά και το λιμάνι της Vice City.Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι’ αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε. Μην ξεχάσετε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

Μοίρασε την γνώση…

Το διαβάσαμε