ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Google Pixels 7/ 7 Pro: Πρωτότυπα διέρρευσαν σε hands-on βίντεο

Όταν η Google αποκάλυψε τα Pixel 7 και 7 Pro πριν από μερικούς μήνες, έδειξε μόνο φωτογραφίες τους, επιβεβαιώνοντας ότι θα έρθουν με το Tensor SoC δεύτερης γενιάς. Έκτοτε έχουν κυκλοφορήσει μερικές live εικόνες αλλά πλέον μπορούμε δούμε ολοκληρωτικά στο τελευταίο βίντεο του Unbox Therapy.

Ο Louis έκανε κάποιες μετρήσεις του hardware χρησιμοποιώντας ένα παχύμετρο. Το Google Pixel 6 Pro έχει διαστάσεις 163,9 x 75,9 x 8,9 mm, ενώ το Pixel 7 Pro έχει περίπου το ίδιο μέγεθος, ελαφρώς στενότερο, με πλάτος 73,2 mm. Και τα δύο τηλέφωνα Pro έχουν το ίδιο πάχος 11,5 mm στο camera bar.

Όσο για το Pixel 7, είναι λίγο πιο κοντό από το 6 και λίγο πιο στενό, τη στιγμή που το Pixel 6 έχει μήκος 158,6 mm. Επιπλέον, ενώ το Pixel 6 έχει διάμετρο 14,9 mm, το Pixel 7 έχει 13,2 mm.

Τα μοντέλα της σειράς 7 δεν έχουν τα δίχρωμα φινιρίσματα όπως η σειρά Pixel 6 αλλά αυτό ίσως οφείλεται στο ότι είναι πρωτότυπο υλικό.

Όπως αναφέρουν προηγούμενες φήμες, τα Google Pixel 7 και 7 Pro θα διατεθούν σε προπαραγγελία από τις 6 Οκτωβρίου και θα γίνουν διαθέσιμα στις 13 Οκτωβρίου.

Το διαβάσαμε