ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Google Pixel 7 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει πως δεν έχουν αλλάξει πολλά από πέρυσι

Το ολοκαίνουργιο Pixel 7 Pro ανακοινώθηκε επιτέλους επίσημα και το κανάλι του Youtube PBKreviews αποφάσισε να μας δείξει πως είναι το εσωτερικό του, με ένα βίντεο αποσυναρμολόγησης.

Η διαδικασία ξεκινά αφαιρώντας την υποδοχή SIM και εφαρμόζοντας θερμότητα κοντά στις πλευρές της οθόνης για να χαλαρώσει η κόλλα. Μόλις αφαιρεθεί η οθόνη, φτάνουμε στο μεταλλικό στήριγμα που καλύπτει τα εσωτερικά εξαρτήματα. Αφού αφαιρεθεί κι αυτό, βλέπουμε τελικά την μπαταρία των 5.000 mAh να συγκρατείται στη θέση της από άφθονο αυτοκόλλητο και δίπλα της δύο όμορφα τοποθετημένες γλωττίδες έλξης.

Η κύρια πλακέτα καλύπτεται με ένα μεγάλο φύλλο μεμβράνης γραφίτη για να βοηθήσει στην ψύξη. Αφαιρώντας μερικές υποδοχές και βίδες αποκαλύπτεται το σετ κάμερας που φιλοξενεί την κύρια κάμερα 50MP, τον ultrawide αισθητήρα 12MP και την ενημερωμένη μονάδα τηλεφακού 48MP με οπτικό ζουμ 5x. Ακόμα, φαίνεται η νέα κάμερα selfie 11MP με αυτόματη εστίαση.

Η θύρα φόρτισης USB-C φαίνεται να είναι κολλημένη στην κύρια πλακέτα, μια λεπτομέρεια που δείχνει ότι η επισκευή της θα είναι αρκετά δύσκολη και απαιτητική. Επίσης, το πίσω glass είναι κολλημένο στο πλαίσιο, κάτι που κάνει κι αυτό πολύ δύσκολο να επισκευαστεί.

Το Pixel 7 Pro κερδίζει βαθμολογία επισκευασιμότητας 5,5/10, που δεν είναι και πολύ αισιόδοξη.

Το διαβάσαμε