ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Google Pixel 7 Pro: Το smartphone με την καλύτερη κάμερα σύμφωνα με το DxOMark

Το Google Pixel 7 Pro βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του DxOMark με τα smartphone που έχουν την καλύτερη κάμερα με συνολική βαθμολογία 147. Το ολοκαίνουργιο Pixel μοιράζεται τώρα τη θέση Honor Magic4 Ultimate που έχει το ίδιο σκορ. Το iPhone 14 Pro έπεσε στην τρίτη θέση, ωστόσο παραμένει στην κορυφή της κατάταξης της κάμερας selfie.

Σύμφωνα με το DxOMark, το Pixel 7 Pro έχει βελτιωθεί σημαντικά σε σχέση με το Pixel 6 Pro στη ρύθμιση λογισμικού, η οποία συνέβαλε σε καλύτερο ζουμ και ποιότητα βίντεο. H κάμερα διαθέτει τώρα έναν αλγόριθμο ανάμειξης που βελτιώνει την απόδοση κατά τη χρήση ζουμ. Το Super Res Zoom χρησιμοποιεί πληροφορίες εικόνας τόσο από την κύρια όσο και από την τηλεκάμερα και τις συνδυάζει για τη συλλογή περισσότερων λεπτομερειών στην τελική λήψη.

pixel 7 pro, Google Pixel 7 Pro: Το smartphone με την καλύτερη κάμερα σύμφωνα με το DxOMark

Κατέχει την κορυφαία βαθμολογία στη νέα κατηγορία Friends & Family του DxOMark με ισχυρή διατήρηση αντίθεσης, αναπαραγωγή του τόνου του δέρματος και καλύτερες motion freezing επιδόσεις.

Υπάρχει επίσης μια λειτουργία macro που χρησιμοποιεί την κάμερα extra ultrawide, επιτρέποντας όμορφες κοντινές λήψεις σε διάφορες συνθήκες. Η συσκευή μεταβαίνει αυτόματα σε λειτουργία macro καθώς πλησιάζετε πιο κοντά σε ένα θέμα. Ωστόσο, αυτή η λειτουργία μπορεί να απενεργοποιηθεί με ένα γρήγορο πάτημα στη διεπαφή χρήστη της εφαρμογής.

Το διαβάσαμε