ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Google Pixel 7 Pro: Διέρρευσαν κι άλλα specs από πρωτότυπο

Ήδη έχουμε δει πρωτότυπες μονάδες Pixel 7 Pro να κυκλοφορούν και τώρα μαθαίνουμε μερικές ακόμα λεπτομέρειες για το smartphone.

Η νέα διαρροή επιβεβαιώνει ότι το προσαρμοσμένο τσιπ Pixel 7 GS201 (Tensor 2) θα εξακολουθεί να χρησιμοποιεί σχεδιασμό πυρήνα CPU 4+2+2 και πυρήνες Cortex-A55.  Το Pixel 7 Pro θα έχει ένα νέο πάνελ ένα νέο πάνελ S6E3HC4 της Samsung που αντικαθιστά το παλιό S6E3HC3 στο Pixel 6 Pro. Γι’ αυτό το λόγο, μάλλον, θα υπάρχει αύξηση της μέγιστης φωτεινότητας, όπως αναφέρεται και από το λογισμικό – 1.000 nits και 100% APL.

pixel 7 pro, Google Pixel 7 Pro: Διέρρευσαν κι άλλα specs από πρωτότυπο

Η ανάλυση της οθόνης αναμένεται να παραμείνει ίδια στα 3.120 x 1.440 pixel με λειτουργία 1080p για πιθανή μείωση της κατανάλωσης ενέργειας.

Prototype log φανερώνει πως ένα νέο τσιπ Cirrus Logic CS40L26 για καλύτερη απτική ανάδραση, το οποίο θα είναι προφανώς μια γενιά νεότερο από αυτό που βρίσκεται στο Pixel 6 Pro.

pixel 7 pro, Google Pixel 7 Pro: Διέρρευσαν κι άλλα specs από πρωτότυπο

pixel 7 pro, Google Pixel 7 Pro: Διέρρευσαν κι άλλα specs από πρωτότυπο pixel 7 pro, Google Pixel 7 Pro: Διέρρευσαν κι άλλα specs από πρωτότυπο pixel 7 pro, Google Pixel 7 Pro: Διέρρευσαν κι άλλα specs από πρωτότυπο

Τέλος, το τσιπ STMicroelectronics ST54K NFC έχει πλέον αντικατασταθεί με ένα απλούστερο ST21NFC, το οποίο δεν περιλαμβάνει πλέον τη λειτουργικότητα UWB στο τσιπ αυτό καθ’ αυτό. Αυτό δεν σημαίνει ότι το UWB δεν θα υπάρχει στο Pixel 7 Pro, αλλά ότι θα τον χειριστεί ένα ξεχωριστό τσιπ.

Το διαβάσαμε