ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Google Pixel 7, 7 Pro και Pixel Watch: Ίσως αποκαλύφθηκαν οι ημερομηνίες κυκλοφορίας

Pixel 7 και Pixel 7 Pro προαναγγέλθηκαν τον περασμένο Μάιο από τη Google αλλά η λεπτομερής παρουσίασή τους αναμένεται σε μερικές εβδομάδες από τώρα. Η ημερομηνία ανακοίνωσης, όπου θα μάθουμε επίσημα όλα όσα ήδη γνωρίζουμε από τα leaks, είναι η 6η Οκτωβρίου. Ακόμα, η εμπορική κυκλοφορία αναμένεται λίγο πριν το τέλος του χρόνου, αλλά πότε ακριβώς;

Σύμφωνα με πληροφορίες που συγκέντρωσε ένα γερμανικό blog από “Συνεργάτες της Google”, το πιο πιθανό χρονοδιάγραμμα αυτή τη στιγμή είναι στις 6 Οκτωβρίου να ξεκινήσουν οι προπαραγγελίες στην Google και σε μεγάλους “συνεργάτες” λιανικής και στις 18 Οκτωβρίου να ξεκινήσουν οι πρώτες παραδόσεις.

Aν και ο επονομαζόμενος δεν είναι κανένας αξιόπιστος leaker με επιτυχημένο ιστορικό, ο Roland Quandt υποστηρίζει την αξιοπιστία του γενικά και ειδικά γι’ αυτή τη φήμη.

Ο Quandt, ο οποίος είναι σίγουρα ένας αξιόπιστος και παραγωγικός insider της βιομηχανίας κινητής τηλεφωνίας, δημοσίευσε πρόσφατα στο Twitter μερικές πληροφορίες αποθήκευσης Pixel 7 και 7 Pro, ενώ προέβλεψε μια έναρξη αποστολής και για τις δύο συσκευές “μέσα σε δύο εβδομάδες μετά την εκδήλωση κυκλοφορίας στις 6 Οκτωβρίου”.

Αυτό ήταν ασαφές αλλά ο Quandt είναι τώρα έτοιμος να επιβεβαιώσει ουσιαστικά την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας της 18ης Οκτωβρίου. Όπως προειδοποιεί, βέβαια, ο “Caschy”, τίποτα δεν έχει ακόμα καθοριστεί και καθυστερήσεις ή “βραχυπρόθεσμες αλλαγές” θα μπορούσαν να προκύψουν.

Όσον αφορά το Pixel Watch, πολύ λίγες εικασίες έχουν γίνει μέχρι στιγμής από τους απανταχού tipster. Η 4η Νοεμβρίου θεωρείται ως η πιθανή ημερομηνία παράδοσης των πρώτων μονάδων Pixel Watch της Google, Προς το παρόν, δεν είναι σαφές εάν οι προπαραγγελίες για αυτό το κυκλικό εντυπωσιακό μοντέλο πρόκειται να ξεκινήσουν την ίδια ημερομηνία στις 6 Οκτωβρίου με το δίδυμο smartphone Pixel 7, αν και είναι πολύ πιθανό.

Το διαβάσαμε