ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Google Pixel 7 και Pixel 7 Pro: Η τιμή τους θα είναι ίδια με των Pixel 6

Tο Pixel 7 και το Pixel 7 Pro πρόκειται να αποκαλυφθεί πλήρως στις 6 Οκτωβρίου από τη Google σε μια ειδική εκδήλωση. Μέχρι τότε, και πλησιάζοντας σε αυτή την ημερομηνία, η ίδια η εταιρεία αλλά και άλλες πηγές αποκαλύπτουν ολοένα και περισσότερες πληροφορίες για τις συσκευές.

Σήμερα το πρώτο render που δημοσιεύτηκε από την Google στο Facebook δείχνει το μπροστινό μέρος του Pixel 7 Pro. Σε αυτό φαίνεται ότι οι καμπύλες της οθόνης έχουν μειωθεί πολύ σε σύγκριση με το Pixel 6 Pro. Ακόμα, υπάρχει ένα render του πίσω μέρους του Hazel colorway, δύο Pixel Watch και ένα ζευγάρι Pixel Buds Pro στην ίδια εικόνα.

pixel 7 pro, Google Pixel 7 και Pixel 7 Pro: Η τιμή τους θα είναι ίδια με των Pixel 6

Παράλληλα, μια νέα διαρροή μας λέει ότι το Pixel 7 θα κοστίζει όσο το Pixel 6 όταν κυκλοφόρησε και το Pixel 7 Pro, αντιστοίχως, όσο και το Pixel 6 Pro. Αυτό σημαίνει ότι το μικρότερο μοντέλο θα κοστίζει 599 $, ενώ το μεγαλύτερο 899 $. Αυτό, βέβαια, αφορά τις ΗΠΑ και, αν ακολουθηθεί το παράδειγμα της Apple, οι τιμές σε άλλες χώρες θα είναι πιο αυξημένες.

Όπως αποκαλύφθηκε προηγουμένως, το Pixel 7 θα προσφέρεται σε Snow, Obsidian και Lemongrass, ενώ το Pixel 7 Pro θα διατίθεται σε Obsidian, Hazel και Snow. Το “Snow” φαίνεται να είναι ο τρόπος της Google να λέει “λευκό”, ενώ το “obsidian” είναι το “μαύρο”.Το διαβάσαμε