ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Google Pixel 7 και 7 Pro: Renders αποκαλύπτουν κάθε λεπτομέρεια

Πλησιάζοντας στην εκδήλωση κυκλοφορίας της σειράς Google Pixel 7 στις 6 Οκτωβρίου, τα renders γίνονται όλο και πιο λεπτομερή, όλο και πιο αποκαλυπτικά.

Ο Ishan Agarwal και η 91mobiles μας παρουσιάζουν την καλύτερη ματιά στα δύο τηλέφωνα και τις χρωματικές επιλογές τους. Και οι δύο συσκευές ακολουθούν τη βασική σχεδίαση της σειράς Pixel 6, συμπεριλαμβανομένων των οθονών με τρύπες και του camera visor στο πίσω μέρος. Απλά τώρα είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο αντί για γυαλί.

pixel 7, Google Pixel 7 και 7 Pro: Renders αποκαλύπτουν κάθε λεπτομέρεια

Οι χρωματικές επιλογές των Pixel 7 έχουν επιβεβαιωθεί από την Google και η νέα διαρροή δείχνει ότι το vanilla θα είναι διαθέσιμο σε λευκό, πράσινο μέντας και μαύρο ενώ το Pro σε άσπρο και μαύρο, αν και περιμένουμε και μια νέα επιλογή χρώματος Hazel.

Όσον αφορά τις προδιαγραφές, και τα δύο τηλέφωνα Pixel 7 αναμένεται να φοράνε το chipset Tensor G2 με ενημερωμένα στοιχεία GPU, NPU και μόντεμ. Οι υπόλοιπες βασικές προδιαγραφές αναμένεται να ταιριάζουν πολύ με την απερχόμενη σειρά Pixel 6, συμπεριλαμβανομένων των ίδιων οθονών, πίσω κάμερων και μπαταριών. Η λήψη selfie στο Pixel 7, ωστόσο, φέρεται να αυξάνεται στα 11MP από τα 8MP στο Pixel 6.

pixel 7, Google Pixel 7 και 7 Pro: Renders αποκαλύπτουν κάθε λεπτομέρεια

Η τιμή αναμένεται να είναι ίδια με τη σειρά Pixel 6, δηλαδή 599 $ για το Pixel 7 και 899 $ για το 7 Pro.

Το διαβάσαμε