ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Google Pixel 7: Θα υποστηρίζει βίντεο selfie 4K

Μια νέα έκδοση 8.5 της εφαρμογής Google Camera για smartphone Pixel έχει αρχίσει να κυκλοφορεί και το 9to5Google επισήμανε ορισμένα στοιχεία σχετικά με το Google Pixel 7 στο τελευταίο του post “APK Insight”.

Στοιχεία υποδηλώνουν πως το Google Pixel 7 και το 7 Pro θα χρησιμοποιούν νέους αισθητήρες κάμερας μπροστά που θα έχουν τη δυνατότητα εγγραφής βίντεο 4K. Αυτό το κατάλαβαν από τις ετικέτες κάμερας που βρίσκονται στον κωδικό του APK “p21_front_setup” ο οποίος προηγουμένως είχε επισημανθεί μόνο στο Pixel 6 Pro.

Πληροφορίες για το αν θα πρόκειται για τον αισθητήρα 11,1 MP που βρίσκεται στο Google Pixel 6 Pro δεν υπάρχουν αλλά το 9to5Google δηλώνει με σιγουριά ότι θα αποκτήσουν τη δυνατότητα εγγραφής 4Κ στη selfie κάμερα.

Ακόμα, για το Pixel Tablet βρέθηκε κωδικός που “περιλαμβάνει πρώιμες προετοιμασίες” και πολλά στοιχεία δείχνουν πως έχει μία μόνο κάμερα στο πίσω μέρος. Λέγεται ότι αυτό το Tablet θα έχει μπροστινή κάμερα αλλά ακόμα είναι νωρίς γι’ αυτό.

Για το Pixel Tablet εντόπισαν ακόμα πως θα υπολείπεται κάποιες λειτουργίες. Δεν θα έχει πολλές από τις λειτουργίες κάμερας από τα smartphone Pixel, όπως: εγγραφή 4K, Ζουμ ήχου, Αργή κίνηση και φωτογραφίες Action Pan.

Το διαβάσαμε