ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Google Pixel 7: Αυτές οι λειτουργίες του έρχονται στο Pixel 6

Πέρα από τις βελτιώσεις hardware, η σειρά Pixel 7 της Google περιλαμβάνει πολλές νέες software δυνατότητες. Αυτές είναι οι Clear Calling, Photo Unblur, γρηγορότεροι χρόνοι επεξεργασίας Night Sight, Guide Frame και πολλές άλλες. Η επόμενη γενιά TPU του Tensor G2 και ο ταχύτερος ISP επιτρέπουν πολλές από αυτές τις βελτιώσεις στη σειρά Pixel 7. Ωστόσο, κάποια από αυτά τα χαρακτηριστικά δεν προϋποθέτουν πρόσθετη ιπποδύναμη και η Google σκοπεύει να τα φέρει και στα Pixel 6.

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στο Phonearena, η Google επιβεβαίωσε πως επιλεγμένες λειτουργίες του Pixel 7, όπως το Clear Calling, το Guided Frame και το “silence” quick phrase θα φτάσουν στα τηλέφωνα Pixel που λειτουργούν με Tensor αργότερα φέτος.

Όσον αφορά στο Clear Calling, που μειώνει τον θόρυβο του περιβάλλοντος για να προσφέρει καλύτερη εμπειρία τηλεφωνικής κλήσης, δεν θα είναι διαθέσιμη στη σειρά Pixel 7 κατά την κυκλοφορία αλλά θα φτάσει με το Feature Drop Δεκεμβρίου. Πιθανώς, λοιπόν, θα έρθει ταυτόχρονα και στα Pixel 6.

Προχωρώντας στο Guided Frame, είναι μια δυνατότητα προσβασιμότητας με σκοπό να βοηθήσει τα άτομα με κακή όραση να βγάλουν καλύτερες selfies χρησιμοποιώντας οπτικοακουστικά στοιχεία, χωρίς να χρειάζεται να βασίζονται σε άλλα άτομα. Αν και δεν θα λάβει το βελτιωμένο SuperRes Zoom από τα νεότερα τηλέφωνα Pixel, θα πάρει τον βελτιωμένο αλγόριθμο Real Tone. Οι βελτιώσεις θα ενσωματωθούν απευθείας στις λειτουργίες Night Sight και Portrait. Επιπλέον, η Google σκοπεύει να ενεργοποιήσει τη λειτουργία Spatial Audio του Pixel Buds Pro στα Pixel 6 και Pixel 6 Pro σε μελλοντικό Feature Drop.

H Google θα διαθέσει τις περισσότερες από αυτές τις δυνατότητες με την απόθεση δυνατοτήτων Δεκεμβρίου 2022. To Face Unlock δεν πρόκειται να είναι μια από αυτές.

Το διαβάσαμε