ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Google Maps: Αποκαλύφθηκε η ταυτότητα του «γιγαντιαίου σκελετού φιδιού»

Ψάχνοντας στο Google Street View μπορεί να βρείτε ορισμένα περίεργα και υπέροχα πράγματα. Πολλές φορές όμως μπορεί να την ενθουσιαστείτε για κάτι το οποίο δεν είναι αυτό που φανταζόσασταν.

Ο λογαριασμός TikTok @googlemapsfun δημοσιεύει αποσπάσματα από πράγματα που έχουν βρει χρήστες ψάχνοντας στο Google Maps

Σε ένα πρόσφατο βίντεο που προβλήθηκε πάνω από δύο εκατομμύρια φορές, αποκαλύφθηκαν ορισμένα από τα «πιο ανατριχιαστικά πράγματα που καταγράφηκαν στο Google Maps χωρίς να το γνωρίζουμε».


Υπάρχουν ορισμένα περίεργα και υπέροχα πράγματα που μπορείτε να βρείτε στο Google Street View, αλλά ένα βίντεο ενθουσίασε ιδιαίτερα τους ανθρώπους καθώς νόμιζαν ότι βρήκαν έναν τεράστιο σκελετό φιδιού.

Για παράδειγμα χρήστες, ανακάλυψαν στα δάση της Ρωσίας έναν γιγάντιο «Bigfoot».

Άλλοι χρήστες, ισχυρίζονται ότι ανακάλυψαν έναν σκελετό φιδιού μήκους τριάντα μέτρων στη Γαλλία που μπορεί να φανεί από δορυφόρους.

Η φωνή λέει: «Κάπου στη Γαλλία, μπορούμε να δούμε κάτι γιγάντιο που μπορείτε να δείτε μόνο με τη βοήθεια του δορυφόρου.

«Κρυμμένο στο Google Earth, οι χρήστες πιστεύουν ότι αυτό είναι ένα γιγάντιο φίδι. Είναι περίπου τριάντα μέτρα μήκος και μεγαλύτερο από οποιοδήποτε φίδι που έχει πιαστεί πριν».

Όμως, δυστυχώς ο σκελετός δεν είναι αυτό που φαίνεται.

@googlemapsfun

Follow for more!?? #googleearth #googlemaps #googlemapsfun

♬ Paranormal Horror Theme – Michael Crowther

 

Ο σκελετός του φιδιού που βρέθηκε στο Σέντ-Μπρεβέν-Λες-Πίνς, μια γαλλική πόλη κοντά στη Νάντη είναι μια εγκατάσταση τέχνης κατασκευασμένη από μέταλλο.

Το γλυπτό δημιουργήθηκε από τον Κινέζο καλλιτέχνη Χουάνγκ Γιονγκ Πινγκ και έχει μήκος 130 μέτρα. Είναι γνωστό ως «Το φίδι του ωκεανού» και όταν υπάρχει παλίρροια, είναι ορατό από δορυφόρους.

Ένας τοπικός τουριστικός ιστότοπος ανέφερε: «Από τον Ιούνιο του 2012 ένα τεράστιο φίδι, έργο του Κινέζου καλλιτέχνη Σέντ-Μπρεβέν-Λες-Πίνς, αναδύεται στην παραλία του Μιντίν.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι’ αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε. Μην ξεχάσετε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

Μοίρασε την γνώση…

Το διαβάσαμε