ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Γερμανία: Ο χορός του Έλον Μασκ στο giga εργοστάσιο Tesla!

Χθες έγιναν τα εγκαίνια του giga-factory της Tesla στην Γερμανία, παρουσία του ίδιου του αφεντικού της Tesla, Έλον Μασκ, και του Γερμανού καγκελάριου Όλαφ Σολτς.

Πρόκειται για την μεγαλύτερη επένδυση στην Γερμανία στην νεότερη ιστορία της καθώς το γιγάντιο εργοστάσιο κόστισε 5 δισεκατομμύρια δολάρια και χρειάστηκε δυο χρόνια για να κατασκευαστεί. Η άδεια λειτουργίας δόθηκε πριν δυο μόλις εβδομάδες.


Ο Έλον Μασκ είπε ενθουσιασμένος ότι ήταν μια εξαιρετική μέρα για το εργοστάσιο Gruenheide της Tesla και ένα ακόμη βήμα προς την κατεύθυνση ενός βιώσιμου μέλλοντος. Τα λόγια αυτά ειπώθηκαν την ώρα καθώς επέβλεπε την παράδοση των πρώτων γερμανικής κατασκευής αυτοκινήτων της αμερικανικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

Κατενθουσιασμένος και προτρέποντας τους εργαζόμενους να πιστέψουν στο μέλλον, ο Μασκ στο τέλος το έριξε στον χορό…

Elon Musk said that it was a great day for Tesla’s Gruenheide factory and another step in the direction of a sustainable future as he oversaw the handover of the U.S. automaker’s first German-made cars https://t.co/StsvQeETUl pic.twitter.com/vysP4X1Dpa

— Reuters (@Reuters) March 23, 2022

… And now we dance ? @elonmusk pic.twitter.com/TMk3BO1OdG

— Pranay Pathole (@PPathole) March 22, 2022


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι’ αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε. Μην ξεχάσετε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

Μοίρασε την γνώση…Το διαβάσαμε