ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Galazy Z Flip4: Θα είναι ακόμα πιο ακριβό από πέρισυ;

Το πολυαναμενόμενο Samsung Galaxy Z Flip4 αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα στις 10 Αυγούστου μέσα από ένα επικό Unpacked event που θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο. Το Techblog ήταν συμμετέχει στο μεγάλο αυτό event και να ταξιδέψει Αγγλία για να δει από κοντά τα νέα foldable αλλά οι απεργίες στα αεροδρόμια της χώρας δεν μας το επέτρεψαν.

Το σίγουρο είναι όμως ότι πρώτοι θα έχουμε στα χέρια μας τα νέα αναδιπλούμενα κινητά την ημέρα ανακοίνωσης οπότε stay tuned για τις πρώτες μας εντυπώσεις και τα βίντεο. Ποια θα είναι όμως η τιμή των νέων μοντέλων; Από τις προηγούμενες γενιές, γνωρίζουμε ότι πρόκειται για hi-end ακριβά κινητά. Τι θα γίνει φέτος; Θα είναι ακόμα ακριβότερα;

Galaxy Z Flip4

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες το μικρό foldable Galaxy Z Flip4 αναμένεται να έχει τιμή από 1.080 ευρώ με τα 128GB ενσωματωμένης μνήμης, ενώ το μοντέλο με τα 256GB θα έχει 1.160 ευρώ και το 512GB 1.280 ευρώ. Για πρώτη φορά θα πρέπει να περιμένουμε Flip με 512GB ενσωματωμένης μνήμης.

Το μικρό foldable θα ενσωματώνει τον επεξεργαστή Snapdragon 8+ Gen 1, μπαταρία με χωρητικότητα 3.000mAh ή 3.900mAh και ακούγεται ότι θα υποστηρίζει φόρτιση 25W charging. Σε ότι αφορά την οθόνη του μάλλον θα παραμείνει ίδια με αυτή του τωρινού μοντέλου Galaxy Z Flip3.

Galaxy Z Fold4

Galaxy Z Flip4, Galazy Z Flip4: Θα είναι ακόμα πιο ακριβό από πέρισυ;

Αν τα παραπάνω ισχύουν τότε και το μεγάλο Galaxy Z Fold4 θα κοστίζει παραπάνω από το Galazy Z Fold3 που την ημέρα λανσαρίσματος κόστιζε 1.899 ευρώ.

Το διαβάσαμε