ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Galaxy Z Fold 4/Z Flip4: Κυκλοφόρησε το trailer της Samsung για το Unpacked

Tο επίσημο τρέιλερ για την επερχόμενη εκδήλωση “Unpacked”, όπου θα δούμε την επόμενη γενιά foldable της εταιρείας, μοιράστηκε η Samsung. Τα Galaxy Z Fold4 και Galaxy Z Flip4, λοιπόν, θα παρουσιαστούν την Τετάρτη 10 Αυγούστου στις 9:00 π.μ. ανατολική ώρα και η Samsung κάνει ήδη κρατήσεις για τα smartphone που ακόμα δεν έχει ανακοινώσει.

«Μάθετε πώς το επόμενο Galaxy είναι καλύτερο από τα τηλέφωνα του τώρα και ετοιμαστείτε να ξεδιπλώσετε τον κόσμο των μεγαλύτερων εμπειριών σας στο Samsung Unpacked», αναφέρει το tagline για την εκδήλωση.

Οι φήμες λένε πως το Galaxy Z Fold 4 θα έχει ενημερωμένο σχεδιασμό με μονό μεντεσέ αντί για τους διπλούς που είχαν τα foldable προηγούμενης γενιάς της εταιρείας. Ο νέος σχεδιασμός προβλέπει μικρότερο μεντεσέ για να είναι πιο λεπτό και ελαφρύ.

Το Z Fold 4 αναμένεται να συνεχίσει να διαθέτει εσωτερική οθόνη 7,6″ με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και θα μπορούσε να έχει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη αντί για έναν στη δεξιά πλευρά της συσκευής. Oι αναβαθμισμένες κάμερες περιλαμβάνουν έναν αισθητήρα τηλεφακού 10MP με οπτικό ζουμ 3x, μια κάμερας wide 50MP και μιας ultrawide 12MP.

Το Galaxy Fold 3 είχε τιμή 1.800 $ αλλά ο αναλυτής οθόνης Ross Young υποστηρίζει ότι το Fold 4 θα μπορούσε να κοστίζει λίγο λιγότερο.

Όσο για το Galaxy Z Flip4, θα διατηρήσει την οθόνη 6,7″, αλλά, σύμφωνα με τον Young, θα έχει μεγαλύτερη οθόνη κάλυψης 2″.  Οι φήμες θέλουν να έχει σημαντικές βελτιώσεις στις κάμερες, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής μπαταρίας και νέες χρωματικές επιλογές.

Και τα δύο νέα foldable αναμένεται να διαθέτουν τα τελευταία τσιπ Qualcomm Snapdragon 8 Plus.

Το διαβάσαμε