ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Galaxy Z Fold 3: Οθόνες ραγίζουν χωρίς κανένα λόγο μετά τη λήξη της εγγύησης

Oρισμένοι χρήστες Samsung Galaxy Z Fold 3 φαίνεται πως αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τις foldable οθόνες των συσκευών τους, οι οποίες ραγίζουν χωρίς κανένα λόγο. Αυτό, δε, συμβαίνει λίγο αφότου έχει λήξει η εγγύηση. Αφού, λοιπόν, δεν υπάρχει εγγύηση δεν μπορούν να γίνουν και πολλά.

Μια κάτοχος του foldable που επικοινώνησε με το phonearena δήλωσε πως η οθόνη ράγισε ξαφνικά χωρίς να της έχει πέσει κάτω η συσκευή. Η εικόνα του δείχνει ότι η ρωγμή είναι σχεδόν κάτω από τη μέση της εσωτερικής οθόνης και αυτό συνέβη αφότου είχε λήξει η εγγύηση και ενώ η κάτοχος ακόμα πληρώνει τα 1.100 δολάρια για την αγορά του Fold 3.

galaxy z fold 3, Galaxy Z Fold 3: Οθόνες ραγίζουν χωρίς κανένα λόγο μετά τη λήξη της εγγύησης

H κάτοχος ήρθε σε επαφή με τη Samsung και παραπέμφθηκε στο UBreakiFix για να της επισκευάσουν την οθόνη για 800 δολάρια.

Και αυτό συνέβη σε άλλους κατόχους Galaxy Z Fold 3. Ένας χρήστης του Reddit με το όνομα χρήστη “Snoo” δήλωσε πως μετά από μήνες “προσεκτικής ιδιοκτησίας”, η εσωτερική οθόνη του Galaxy Z Fold 3 έσπασε επίσης στον κάθετο άξονα όπου το τηλέφωνο ανοίγει και κλείνει.

“15 μήνες μετά, άνοιξα την οθόνη για να δείξω το τηλέφωνο σε έναν φίλο που ενδιαφερόταν να αγοράσει το ίδιο και άκουσα έναν κρατς καθώς ήταν σχεδόν τελείως ανοιχτό κατά μήκος της κεντρικής πτυχής. (Το τηλέφωνο δεν έπεσε). Η δεξιά οθόνη δεν ανταποκρίνεται  σε τίποτα, η αριστερή ανταποκρίνεται. Μόλις είδα την τιμή για επισκευή και αυτό είναι σοκαριστικό. Είμαι αρκετά απογοητευμένος καθώς μου άρεσε το τηλέφωνο και με κάθε ειλικρίνεια, σπάνια το άνοιγα, ίσως 2-3 φορές την εβδομάδα. Έτσι, δεν μπορώ πλέον να χρησιμοποιήσω το τηλέφωνο ανοιχτό. Θλιβερές στιγμές”, έγραψε.

Ακόμα ένας άλλος Redditor, ο “Mizderrung”, είπε: “Οποιαδήποτε συμβουλή θα την εκτιμούσα πολύ. Έβγαλα το τηλέφωνό μου από τον ασύρματο φορτιστή, ξεδίπλωσε και χώρισε ακριβώς στη μέση. Ήταν 3 μηνών και δεν έπεσε ποτέ. Το πήγα στη Samsung που συμφώνησε ότι δεν υπήρξε φυσική ζημιά και θα το έστελνε για επισκευή με εγγύηση, αλλά τώρα ο επισκευαστής λέει ότι βρήκαν ένα σημείο πρόσκρουσης και νεκρά pixel, οπότε θα πληρώσω 700 $ για επισκευή;

Το μόνο πράγμα που μοιάζει με κρούση φαίνεται στη φωτογραφία εδώ, στα αριστερά της πτυχής, περίπου 1 cm από την κορυφή, και είναι σχεδόν σαν ένα κομμάτι glass προς τα έξω από την οθόνη, όχι σαν ένα λακκάκι σε αυτή. Ο εκπρόσωπος της Samsung σήκωσε και έκλεισε το τηλέφωνο 3 ή 4 φορές ενώ το έλεγχε”.

galaxy z fold 3, Galaxy Z Fold 3: Οθόνες ραγίζουν χωρίς κανένα λόγο μετά τη λήξη της εγγύησης

Φαίνεται ότι αυτό το ζήτημα εμφανίζεται στα μοντέλα Galaxy Z Fold 3 λίγο μετά τη λήξη της εγγύησης ενός έτους, με πολλούς χρήστες να βρίσκουν ζημιά στις εσωτερικές τους οθόνες γύρω στο ενάμιση έτος. Σε όλες τις περιπτώσεις τα τηλέφωνα δεν υπέστησαν καμία πτώση ή χτύπημα και οι οθόνες έσπασαν κατά την κανονική χρήση των συσκευών.

Το διαβάσαμε