ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Galaxy Z Flip4: Φωτογραφίες προδίδουν μεγαλύτερη χωρητικότητα από αυτή που περιμέναμε

Δεν πιστεύω να βαρεθήκατε να διαβάζετε leaks για το επερχόμενο foldable Galaxy Z Flip4, γιατί σας έχω άλλο ένα. Μέχρι τώρα οι φήμες ήθελαν την μπαταρία της συσκευής να είναι ελαφρώς μεγαλύτερη, ωστόσο φωτογραφίες της που κυκλοφόρησαν υποδεικνύουν μια αναβάθμιση μεγαλύτερη από την αναμενόμενη.

Οι μπαταρίες είναι δύο, κατασκευασμένες από τη Samsung SDI. Η μία έχει ονομαστική χωρητικότητα 2.555 mAh και η άλλη 1.040 mAh. Αυτό ανεβάζει τη συνολική ονομαστική χωρητικότητα 3.595 mAh, αλλά η τυπική χωρητικότητα πιθανότατα θα χαρακτηριστεί ως 3.700 mAh. Αυτό θα ήταν αύξηση 400 mAh σε σχέση με την μπαταρία Z Flip3 ή αύξηση χωρητικότητας 12%.

Galaxy Z Flip4, Galaxy Z Flip4: Φωτογραφίες προδίδουν μεγαλύτερη χωρητικότητα από αυτή που περιμέναμε

Galaxy Z Flip4, Galaxy Z Flip4: Φωτογραφίες προδίδουν μεγαλύτερη χωρητικότητα από αυτή που περιμέναμε

Φήμες λένε ότι το Galaxy Z Flip4 θα λάβει άλλη μια αναβάθμιση μπαταρίας, καθώς η ταχύτητα φόρτισης θα αυξηθεί στα 25 W (από 15 W στο Z Flip3). Τόσο το μέγεθος, όσο και η ταχύτητα φόρτισης ταιριάζουν με του Galaxy S22.

Θυμίζουμε πως live φωτογραφίες του νέου Flip διέρρευσαν νωρίτερα και δείχνουν τη μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και τον επανασχεδιασμένο, διακριτικότερο μεντεσέ.

Το διαβάσαμε