ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Galaxy Z Flip4: Οι πρώτες real-world εικόνες αποκαλύπτουν τις αλλαγές

Όταν κυκλοφόρησε το Galaxy Z Flip3, ήρθε με πολύ μεγαλύτερη οθόνη καλύμματος και διαφορετική διάταξη κάμερας από τον προκάτοχό του. Τώρα λέγεται πως το Galaxy Z Flip4 θα είναι ελαφρώς ανανεωμένο και real-world εικόνες που διέρρευσαν το επιβεβαιώνουν.

Galaxy Z Flip4, Galaxy Z Flip4: Οι πρώτες real-world εικόνες αποκαλύπτουν τις αλλαγές

Τις εικόνες δημοσίευσε ο YouTuber @Mr_TechTalkTV και αυτή είναι η πρώτη φορά που ρίχνουμε μια καλή ματιά στο clamshell, στη γκρι παραλλαγή του.

Το τηλέφωνο ακολουθεί τη γενική σχεδίαση του Flip3, διατηρώντας την 6,7″ οθόνη. Τώρα, όμως, η πτυχή στη μέση της είναι λιγότερο αισθητή, σχεδόν δε φαίνεται, αλλά με μια προσεκτική ματιά βλέπουμε πως υπάρχει μια μικρή λευκή γραμμή, πιθανότατα λόγω αντανάκλασης φωτός, που υποδεικνύει την ύπαρξή της.

Galaxy Z Flip4, Galaxy Z Flip4: Οι πρώτες real-world εικόνες αποκαλύπτουν τις αλλαγές

Τα πλαίσια της οθόνης φαίνονται ελαφρώς πιο λεπτά, το ίδιο και ο μεντεσές, αλλά ακόμα υπάρχει ένα τεράστιο κενό μεταξύ των δύο μισών της συσκευής όταν είναι διπλωμένο.

Η εξωτερική οθόνη  μοιάζει να έχει το ίδιο μέγεθος, αλλά ο youtuber επισημαίνει ότι έχει μεγαλώσει λίγο. Σύμφωνα με φήμες, από 1,9″ θα φτάσει 2,1″. Αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων και κάμερα σετ παραμένουν αμετάβλητα (δύο κάμερες 12ΜΡ).

Galaxy Z Flip4, Galaxy Z Flip4: Οι πρώτες real-world εικόνες αποκαλύπτουν τις αλλαγές

Όπως και ο προκάτοχός του, το Flip4 φαίνεται να έχει υλικό από αλουμίνιο Armor και γυάλινα πάνελ στο πίσω και στο μπροστινό μέρος.

Η ίδια πηγή αποκάλυψε επίσης ότι το Galaxy Z Flip4 θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, ενισχύοντας τις φήμες για αύξηση της χωρητικότητάς της από 3.300 mAh σε 3.700 mAh. Γι’ αυτό μάλλον θα είναι και παχύτερο.

Το διαβάσαμε