ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Galaxy S23 Ultra: Με νέο αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων

Μετά την παρουσίαση των foldables Galaxy Z Fold4 και Galaxy Z Flip4, η Samsung θα φέρει τη σειρά Galaxy S23 τον Ιανουάριο ή το Φεβρουάριο. Η επερχόμενη σειρά θα περιλαμβάνει ένα μοντέλο Ultra, το οποίο, σύμφωνα με μια νέα φήμη, θα διαθέτει τον αισθητήρα σάρωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων 3D Sonic Max της Qualcomm.

Τον αισθητήρα αυτόν τον έχουμε δει στο iQOO 9 Pro και στο vivo X80 Pro. Αυτό σημαίνει ότι το Samsung Galaxy S23 Ultra θα διαθέτει ταχύτερο αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων με μεγαλύτερη περιοχή σάρωσης.

Δεν είναι σαφές εάν η Samsung θα χρησιμοποιήσει αυτόν τον νέο σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων σε όλα τα smartphone Galaxy S23 ή αν θα είναι μόνο το Galaxy S23 Ultra που θα αναβαθμιστεί.

Μια άλλη αναφορά για τη συσκευή φαίνεται ότι «επιβεβαιώνει» τις πληροφορίες που τη θέλουν να έρχεται με κάμερα 200 MP. Σύμφωνα με πηγές μέσα από τη Samsung, η εταιρεία ενημέρωσε τους “μεγάλους συνεργάτες κάμερας” ότι θα χρησιμοποιήσει κάμερα 200 MP στην επόμενη γενιά της flagship συσκευής.

Η ανάλυση των 108 MP που χρησιμοποιείται τώρα έκανε το ντεμπούτο του με το Galaxy S20 Ultra πριν από δύο χρόνια και θα είναι τριών ετών μέχρι την κυκλοφορία του S23.

Το διαβάσαμε