ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Galaxy S23: Θα αλλάξει μόνο τον επεξεργαστή η Samsung;

Ο αξιόπιστος leaker της Samsung Ice Universe έρχεται με την πληροφορία πως η εταιρεία δεν σκοπεύει να αλλάξει πολλά στα non-ultra Galaxy S23, εκτός από το να αναβαθμίσει την επεξεργαστική ισχύ τους.

«Η ίδια οθόνη, ο ίδιος αισθητήρας, η ίδια κάμερα και η μπαταρία εκτιμάται ότι είναι παρόμοια», αναφέρεται χαρακτηριστικά, ενώ ακόμα και το μεσαίο πλαίσιο λέγεται πως δε θα έχει αλλαγές. Το Samsung Galaxy S23, ωστόσο, φέρεται να έχει μερικές σχεδιαστικές αλλαγές στην καμπυλότητα.

Ακόμα, τα Galaxy S23 και S23+ θα πάρουν την υβριδική οθόνη LTPS, στην οποία η Samsung κατάφερε να εισαγάγει επίσης μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης, αλλά μπορεί να πέσει μόνο στα 48 Hz. Ο πίνακας LTPO στα μοντέλα Ultra μπορεί να καλύψει το σύνολο Εύρος 1Hz-120Hz και να εξοικονομήσει μπαταρία κατά την προβολή στατικών εικόνων.

galaxy s23, Galaxy S23: Θα αλλάξει μόνο τον επεξεργαστή η Samsung;

Τα μεγέθη των μπαταριών πιθανότατα θα παραμείνουν τα ίδια, επομένως η μόνη δυνατότητα ενίσχυσης της διάρκειας ζωής της μπαταρίας θα πρέπει να προέρχεται από τον φημολογούμενο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 της Qualcomm που εστιάζεται στην απόδοση.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που σειρά Galaxy S θα φορά τον ίδιο επεξεργαστή σε όλες τις αγορές που θα κυκλοφορήσει, με τη Samsung να αφήνει στην άκρη τον δικό της Exynos.

To σκεπτικό του να κρατηθεί όλο το υπόλοιπο hardware ίδιο θα πρέπει να σημαίνει ότι τα Galaxy S23 και S23+ θα κυκλοφορήσουν σε χαμηλότερες τιμές, καθώς μια LTPS οθόνη και ένας καλύτερος επεξεργαστής μπορεί να κάνει μεγάλο κομμάτι των καταναλωτών να προτιμήσει το Ultra αντί του Plus.

Το διαβάσαμε