ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Galaxy A21s, A02s και A03s ενημερώνονται σε Android 12 με One UI 4.1

Τρεις συσκευές Αs ενημερώνονται τώρα σε Android 12 με One UI 4.1 και λαμβάνουν παράλληλα την ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας Ιουνίου. Ο λόγος για τα Galaxy A21s, A02s και Α03s.

Οι εφαρμογές της Samsung που βελτιώνονται με την ενημέρωση είναι η Συλλογή, όπου βελτιώνει την ταξινόμηση άλμπουμ και προσφέρει μια λειτουργία Ιστορίες, ενώ υπάρχει και ένας αυτόματος τρόπος να γίνουν”remaster” παλιές φωτογραφίες και τρόπος να αναιρείται αλλαγές που κάνατε. Ακόμα, μια λειτουργία απορρήτου σας δίνει τη δυνατότητα να αφαιρείται δεδομένα ώρας και τοποθεσίας από μια φωτογραφία πριν τη μοιραστείτε.

Μια επιπλέον λειτουργία απορρήτου που έρχεται με το Android 12 δείχνει εάν η κάμερα και το μικρόφωνο είναι σε λειτουργία.

Ένα νέο widget αναζήτησης μπορεί να εκκινήσει το πρόγραμμα περιήγησης σε Secret Mode και να μπλοκάρει το tracking, εάν βέβαια έχετε ενεργοποιήσει την επιλογή. Παράλληλα, το Samsung Keyboard προσφέρει τώρα προτάσεις γλώσσας που υποστηρίζονται από το Grammarly.

H ενημέρωση ανανεώνει επίσης τη λειτουργία Picture-in-Picture, τα γραφικά στοιχεία της Samsung, την εφαρμογή Ημερολόγιο, το Dark Mode και πολλά άλλα.

Να πούμε ότι τα A21s και A02s λαμβάνουν το πλήρες πακέτο One UI 4.1, ενώ το A03s λαμβάνει το One UI 4.1 Core. Οι χρήστες Galaxy A21s θα πρέπει να είναι περιμένουν την έκδοση A217FXXU8DVF6, οι χρήστες A02s την A025FXXU4CVF4 και οι χρήστες A03s την A037FXXU1BVFB.

Το διαβάσαμε