ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Foxconn: Η παραγωγή iPhone παραμένει σταθερή παρά τους περιορισμούς για τον covid

H Foxconn δήλωσε ότι οι μονάδες που παράγουν τα iPhone στο μεγαλύτερο εργοστάσιό της στην Κίνα παραμένει κανονική, παρά τους αυστηρότερους περιορισμούς για τον covid στην πόλη Zhengzhou όπου βρίσκονται οι εγκαταστάσεις.

Η Foxconn έκανε κάποιες αλλαγές κανόνων σε μια προσπάθεια να αποτρέψει την εξάπλωση του COVID σε όλη την πανεπιστημιούπολη στο Zhengzhou. Οι εργαζόμενοι, που ζουν στην πανεπιστημιούπολη, δεν επιτρέπεται πλέον να τρώνε μαζί στην τραπεζαρία και πρέπει να καταναλώνουν τα γεύματά τους στους κοιτώνες σύμφωνα με ένα μήνυμα που δημοσιεύτηκε στο WeChat από την Foxconn. Υπάρχουν 300.000 εργαζόμενοι σε αυτό το εργοστάσιο και η Zhengzhou έχει βιώσει ένα νέο ξέσπασμα covid με 196 νέα κρούσματα από τις 8 Οκτωβρίου.

Η Foxconn ανέφερε στο Reuters ότι «το εργοστάσιο εξακολουθεί να διατηρεί κανονική παραγωγή και έχει μικρό αντίκτυπο». Η Apple κυκλοφόρησε το νέο iPhone 14 6,1 ιντσών, iPhone 14 Pro 6,1 ιντσών και iPhone 14 Pro Max 6,7 ιντσών στις 16 Σεπτεμβρίου. Το iPhone 14 Plus 6,7 ιντσών καθυστέρησε μέχρι τις 7 Οκτωβρίου, αν και μια νέα φήμη λέει ότι η Apple μειώνει την παραγωγή αυτού του μοντέλου.

Το διαβάσαμε