ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

FIFA Plus: Φέρνει πάνω από 40.000 δωρεάν αγώνες μπάλας για να παρακολουθήσετε live

Η δωρεάν υπηρεσία streaming της FIFA, το FIFA Plus, κυκλοφόρησε και φέρνει live αγώνες ποδοσφαίρου, αγώνες από αρχείο, original χαρακτηριστικά κ.α.

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη παγκοσμίως στο web και σε κινητές συσκευές, σε πέντε γλώσσες (Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Πορτογαλικά και Ισπανικά), ενώ θα ακολουθήσουν περισσότερες.

Το FIFA Plus θα μεταδίδει πάνω από 40.000 live αγώνες ετησίως από 100 Member Associations και στις έξι συνομοσπονδίες, συμπεριλαμβανομένων 29.000 αγώνων ανδρών και 11.000 αγώνων γυναικών. H FIFA υπόσχεται πως θα καλύπτει ένα ευρύ φάσμα αγώνων από «τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης έως διοργανώσεις που δεν είχαν προηγουμένως εξυπηρετηθεί».

Τον πρώτο μήνα θα προβληθούν ζωντανά 1.400 αγώνες και στη συνέχεια θα αυξηθούν. Ακόμα, περιλαμβάνονται μια ταινία για τον Ροναλντίνιο, ένα six-part ντοκιμαντέρ για τον Ντάνι Άλβες και ένα five-part ντοκιμαντέρ που περιλαμβάνει συνεντεύξεις με προσωπικότητες όπως οι Carli Lloyd, Lucy Bronze και Wendie Renard.

Μέχρι στιγμής η υπηρεσία υποστηρίζεται από διαφημίσεις και δεν απαιτεί συνδρομή, αλλά αυτό μπορεί μελλοντικά να αλλάξει. Μάλιστα, υπάρχει το ενδεχόμενο να επεκταθεί στο gaming.

Το διαβάσαμε