ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Fiber to the Home: Οι υπερ-υψηλές ταχύτητες Internet είναι εδώ και θα σου αλλάξουν τη ζωή

Με την καθημερινότητα να γίνεται ολοένα και πιο απαιτητική, πιο γρήγορη και πιο ψηφιακή, το internet αποτελεί σταθερή ανάγκη για όλους μας. Χαμηλές ταχύτητες, αποσυνδέσεις και το, γνωστό σε όλους, «λαγκάρισμα» μπορεί να προκαλέσουν χάος στην ηλεκτρονική μας ζωή. Ωστόσο, υπάρχει ένας τρόπος αυτά να αποτελέσουν παρελθόν: σύνδεση με 100% οπτική ίνα μέχρι την πρίζα του σπιτιού.

Με την υποδομή Fiber To The Home (FTTH), η οπτική ίνα φτάνει πλέον στο σπίτι σου, προσφέροντας 100% εγγυημένη ταχύτητα για να κάνεις τα πάντα ακόμα πιο γρήγορα. Για εσένα που δεν μπορείς να περιμένεις να κατέβει το αρχείο που σου έστειλε ο κολλητός σου και που θέλεις να βλέπεις σειρές και ταινίες μετά από μια κουραστική μέρα χωρίς διακοπές, το FTTH είναι αυτό που χρειάζεσαι. Ήδη, σήμερα περισσότερα από 650.000 νοικοκυριά και επιχειρήσεις έχουν πρόσβαση σε εγγυημένες υπερ-υψηλές ταχύτητες internet, μέσω του COSMOTE Fiber, του μεγαλύτερου δικτύου οπτικών ινών της χώρας. Στόχος, έως το τέλος της χρονιάς, η πρόσβαση σε FTTH να έχει δοθεί σε 1 εκατ. σπίτια και επιχειρήσεις και στα 2/3 της Ελλάδας, δηλαδή σε 3 εκατ., μέχρι το τέλος του 2027.

Τσέκαρε τη διαθεσιμότητα στην περιοχή σου εδώ, γιατί μπορεί το FTTH να έχει φθάσει έξω κι από τη δική σου πόρτα.

COSMOTE οπτική ίνα, Fiber to the Home: Οι υπερ-υψηλές ταχύτητες Internet είναι εδώ και θα σου αλλάξουν τη ζωή

Σε προνομιακή τιμή, οι εγγυημένες ταχύτητες 100 & 200Mbps.
Όσοι ενδιαφέρονται για εγγυημένες υπερ-υψηλές ταχύτητες 100 & 200Mbps, μπορούν να τις αποκτήσουν σε ειδική, προνομιακή τιμή, με τα προγράμματα COSMOTE Fiber 100 & 200Mbps από €28,90 και €31,90 το μήνα, αντίστοιχα. Επιπλέον, για τις επιχειρήσεις, η COSMOTE διαθέτει τα προγράμματα COSMOTE Business Double Play Fiberspeed Basic & Full Pack από €39,90 το μήνα.

Οι τιμές διαμορφώνονται συνδυαστικά με την ειδική επιδότηση συνολικού ύψους €360 της δράσης Superfast Broadband του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Η δράση υλοποιείται με τη μέθοδο κουπονιού (voucher), που επιδοτεί το πάγιο των προγραμμάτων COSMOTE Fiber με €13/μήνα, για διάστημα 24 μηνών και το εφάπαξ κόστος σύνδεσης με €48. Για τη διαθεσιμότητα της οπτικής ίνας και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τη δράση Superfast Broadband, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το site: www.sfbb.gr.

COSMOTE οπτική ίνα, Fiber to the Home: Οι υπερ-υψηλές ταχύτητες Internet είναι εδώ και θα σου αλλάξουν τη ζωή

Και μέχρι να έρθει και σε εσένα η οπτική ίνα, τι γίνεται;

Η COSMOTE, αντιλαμβανόμενη την ανάγκη για υψηλές ταχύτητες, φροντίζει και για τους συνδρομητές στους οποίους δεν έχει φθάσει ακόμα η οπτική ίνα, αναβαθμίζοντας τις ταχύτητες του σταθερού ευρυζωνικού internet, όπου αυτό είναι τεχνολογικά εφικτό. Αυτό σημαίνει πως περισσότεροι από 750.000 συνδρομητές θα δουν τις ταχύτητες του σταθερού ευρυζωνικού Internet να αναβαθμίζονται δωρεάν στην αμέσως επόμενη εμπορικά διαθέσιμη ταχύτητα, μέσα στο 2022. Οι συνδρομητές δεν θα χρειαστεί να κάνουν κάποια ενέργεια καθώς θα ενημερωθούν, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της αναβάθμισης, μέσω του λογαριασμού σταθερής, της εφαρμογής My COSMOTE App και με γραπτό μήνυμα (sms).

Το διαβάσαμε