ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Facebook, Messenger και Instagram αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα αυτή την στιγμή!

Προβλήματα εντοπίζονται τις τελευταίες ώρες σε Facebook, Messenger και Instagram.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κάποιοι χρήστες δεν μπορούν να συνδεθούν εύκολα με αποτέλεσμα να μην μπορούν να στείλουν και μηνύματα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία από το downdetector, λίγο πριν τις 19:00, υπήρξαν εκατοντάδες αναφορές χρηστών για προβλήματα στις πλατφόρμες.

Δεν έχει βγει επισήμως κάποια ανακοίνωση για το τι συνέβη.

 Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι’ αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε. Μην ξεχάσετε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση…

Το διαβάσαμε