ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

ΕRTFlix Cosmos: Το ERTFlix επεκτείνεται!

ΕRTFlix Cosmos: Η νέα πλατφόρμα της EΡT μετά το ERTFlix! Eίναι γεγονός! Μετά την τεράστια απήχηση του ERTFlix στη χώρα μας η ΕΡΤ αποφάσισε να επεκτείνει την υπηρεσία συνεχούς βίντεο και εκτός συνόρων, ώστε να έχουν τη δυνατότητα και οι Έλληνες, και όχι μόνο, του εξωτερικού να απολαμβάνουν το πρόγραμμα της πλατφόρμας.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να μπορέσει να λειτουργήσει εκτός συνόρων, είναι να εξασφαλιστούν τα δικαιώματα μετάδοσης ταινιών, σειρών και εκπομπών για προβολή εκτός Ελλάδος. Όπως ακριβώς συμβαίνει και με το ERT World, το δορυφορικό πρόγραμμα της κρατικής τηλεόρασης που εκπέμπει σε Ευρώπη, Αμερική, Καναδά, Αυστραλία και Νότια Αφρική.

Η νέα πλατφόρμα ERTFlix Cosmos στοχεύει να μετατραπεί σε υπηρεσία συνεχούς βίντεο για όλο τον κόσμο. Στην πλατφόρμα, σύμφωνα με πληροφορίες, θα υπάρχει τόσο το πρόγραμμα του EΡT World όσο και η ραδιοφωνική Φωνή της Ελλάδας.

Ένας χρόνος ERTFlix

Ένα χρόνο ζωής έχει ήδη συμπληρώσει το “ERTFLIX”! Το αγαπημένο μας ERTFlix, το οποίο έχει μπει για τα καλά στις ζωές μας από την προηγούμενη άνοιξη και φαίνεται να κεντρίζει το ενδιαφέρον όλο και περισσότερων χρηστών. Η υβριδική πλατφόρμα της δημόσιας τηλεόρασης, ανανεώθηκε, εμπλουτίστηκε και πήρε τη μορφή που γνωρίζουμε, τον Απρίλιο του 2020, εν μέσω της πρώτης καραντίνας που επιβλήθηκε λόγω της πανδημίας. Πλέον έχει γίνει καθημερινή συνήθεια και όλοι απολαμβάνουμε εκπληκτικές σειρές, ταινίες και πολλά ακόμα.

Μήνα με τον μήνα ανεβαίνει συνεχώς η υβριδική πλατφόρμα της ΕΡΤ. Ο πίνακας με τα στατιστικά στοιχεία τηλεθέασης του τελευταίου εξαμήνου το αποδεικνύει. Το ERTFLIX δέχτηκε περισσότερες από 30 εκατομμύρια επισκέψεις. Οι σειρές, οι ταινίες και όλο το υλικό του ΕRTFlix πραγματικά έχει ενθουσιάσει το κοινό.

 


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι’ αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε. Μην ξεχάσετε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση…

Το διαβάσαμε