ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Έλον Μασκ – Έγινε επίσημα ο νέος ιδιοκτήτης του Twitter! Όλο το παρασκήνιο….

Είναι πλέον γεγονός. Το Twitter αλλάζει χέρια καθώς η διοίκηση του ήρθε σε συμφωνία για την πώλησή του στον Έλον Μασκ αντί 43 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Όπως αναφέρει το πρακτορείο Reuters και επιβεβαιώνει και το ΤΜΖ, η πρόταση του Μασκ έγινε αποδεκτή το μεσημέρι της Δευτέρας και μέσα στην ημέρα μάλιστα θα γίνει και η σχετική ανακοίνωση.


Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες υπήρχε ένας «πόλεμος» ανάμεσα στους μετόχους και την διοίκηση του Twitter καθώς πολλοί ήθελαν να μην γίνει αποδεκτή η πρόταση άμεσα ώστε να ανέβει η προσφορά του Μασκ ενώ οι υπόλοιπο ζητούσαν να προχωρήσει η πώληση ώστε να μη χαθεί η ευκαιρία για μυθικό κέρδος.

Ο Μασκ αγόρασε πρόσφατα το 9,2% των μετοχών του Twitter, πρότεινε να αγοράσει των σύνολο της εταιρείας στην τιμή των 54,20 δολαρίων ανά μετοχή και να βγάλει την εταιρεία από την Γουόλ Στριτ.

Να σημειωθεί πως οι προθέσεις που έχει ο Νοτιοαφρικανός κροίσος για το δημοφιλές social media έχουν να κάνουν με βάση «την ελευθερία του λόγου» ενώ αναμένεται να αυξήσει ακόμη και τους χαρακτήρες των «τιτιβισμάτων» που μπορεί να κάνει ο κάθε χρήστης.

Τέλος, η μεγαλύτερη αλλαγή που έχει ανακοινώσει ο Μασκ έχει να κάνει με τον αλγόριθμο που χρησιμοποιείται καθώς σκοπεύει να τον κάνει «ανοιχτό» έτσι ώστε να μπορούν οι χρήστες να δουν τι «τρεντάρει» και για ποιο λόγο αντί απλά να τους ανακοινώνεται όπως γίνεται μέχρι σήμερα.

 

 


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι’ αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε. Μην ξεχάσετε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση…Το διαβάσαμε