ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

e-Factoring: Η νέα ψηφιακή πλατφόρμα για τις επιχειρήσεις!

Με το e-Factoring από την Εθνική Factors παρακολουθείτε ηλεκτρονικά όλες τις επιχειρηματικές σας απαιτήσεις

Στην εποχή της ψηφιοποίησης της παγκόσμιας οικονομίας ο χρηματοπιστωτικός κλάδος είναι στο επίκεντρο. Είναι γεγονός ότι η πανδημία επιτάχυνε την εφαρμογή λύσεων για την εξυπηρέτηση από απόσταση γι αυτό και οι χρηματοοικονομικές υπηρεσίες τα τελευταία χρόνια έχουν μπει σε τροχιά εντατικού ψηφιακού μετασχηματισμού.

Η ψηφιοποίηση των καθημερινών συναλλαγών, τόσο σε ιδιωτικό όσο και σε επιχειρηματικό επίπεδο, είναι εντονότερη από ποτέ φέρνοντας στο προσκήνιο εντελώς καινούργιες έννοιες, όπως η εμπειρία του πελάτη και η εμπειρία του χρήστη. Οι έννοιες αυτές μάλιστα κυριαρχούν πλέον στο σχεδιασμό των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών.

Ακόμα, η είσοδος των εταιρειών Fintech σε μέρος των συναλλαγών που θεωρούνταν παραδοσιακά τραπεζικές, με αφορμή τη συμβολή τους στην ανάπτυξη των ηλεκτρονικών πληρωμών, αλλάζει το τοπίο στην τραπεζική εξυπηρέτηση.

Δείχνοντας τον δρόμο του ψηφιακού μετασχηματισμού ο πάντα πρωτοπόρος Όμιλος της Εθνικής Τράπεζας εξελίσσει και εκσυγχρονίζει διαρκώς τις υπηρεσίες που προσφέρει στους πελάτες του. Αξιοποιώντας όλα τα νέα δεδομένα, οι χρηματοοικονομικές υπηρεσίες του Ομίλου βελτιώνονται ολοένα και περισσότερο, ενώ νέες δυνατότητες προστίθενται στις επιλογές των επιχειρήσεων.

Μια προηγμένη εμπειρία ψηφιακής εξυπηρέτησης

Αν είστε επιχειρηματικός πελάτης του Ομίλου της Εθνικής Τράπεζας έχετε στη διάθεσή σας μια καινοτόμο ψηφιακή πλατφόρμα που αφορά τις υπηρεσίες Factoring. Πρόκειται για ολοκληρωμένες λύσεις πρακτορείας επιχειρηματικών απαιτήσεων (εγχώριο και διεθνές Factoring, χρηματοδότηση εφοδιαστικής αλυσίδας ή Reverse Factoring) που προσφέρονται από τη θυγατρική του Ομίλου, την Εθνική Factors και διασφαλίζουν την ενίσχυση της ρευστότητας και την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της επιχείρησής σας.

Με την αναβαθμισμένη πλατφόρμα e-Factoring της Εθνικής Factors, που είναι διαθέσιμη μέσω της υπηρεσίας Internet Banking της Εθνικής Τράπεζας για επιχειρήσεις, απολαμβάνετε τώρα πλεονεκτήματα, όπως:

• χρήσιμα διαγράμματα παροχής επιχειρηματικής πληροφόρησης (dashboards) σε σύγχρονο σχεδιασμό περιβάλλοντος χρήστη
• νέες λειτουργικότητες, όπως η δυνατότητα υποβολής αιτήματος χρηματοδότησης και η δυνατότητα αποστολής τιμολογίων και εισπράξεων
• παροχή δεδομένων σε πραγματικό χρόνο (real time)
• δυνατότητα πρόσβασης, για πρώτη φορά, και σε αγοραστές, με σκοπό όλα τα μέρη των εμπορικών σας συναλλαγών να έχουν στη διάθεσή τους την ίδια πληροφορία ταυτόχρονα

Με τη νέα πλατφόρμα διαχείρισης επιχειρηματικών απαιτήσεων (e-Factoring), το μεγαλύτερο μέρος της συναλλακτικής σας σχέσης με την Εθνική Factors ψηφιοποιείται και οι συναλλαγές πραγματοποιούνται με άμεσο και ασφαλή τρόπο. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε τώρα το site της Εθνικής Τράπεζας και να μάθετε πώς μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο e-Factoring.

Αν δεν διαθέτετε κωδικούς πρόσβασης στην υπηρεσία Internet Banking, αρκεί να προγραμματίσετε μια συνάντηση με τον Προσωπικό σας Σύμβουλο στην Εθνική Τράπεζα, για να ανακαλύψετε όλες τις digital δυνατότητες που έχετε στη διάθεση της επιχείρησής σας.

Σκοπός του Ομίλου της Εθνικής Τράπεζας είναι να συνεχίσει να συμβάλλει στην ανάπτυξη των ελληνικών επιχειρήσεων και να στέκεται δίπλα στην προσπάθειά τους για την αντιμετώπιση των σύγχρονων επιχειρηματικών προκλήσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα Factoring, επισκεφθείτε το site της Εθνικής Factors εδώ ή καλέσετε στο 210 5181251.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι’ αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε. Μην ξεχάσετε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

Μοίρασε την γνώση…

Το διαβάσαμε