ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

dynamicSpot: Η εφαρμογή Dynamic Island για Android έχει 1 εκατ. downloads

Από τα τέλη Σεπτεμβρίου, λίγο μετά την παρουσίαση του iPhone 14, κυκλοφορεί μια εφαρμογή Android που ονομάζεται dynamicSpot. Αυτή δίνει στους χρήστες το δικό τους Dynamic Island, το multitasking σύστημα ειδοποιήσεων, δηλαδή, που εισήγαγε η Apple με το iPhone 14 Pro.

Το νέο χαρακτηριστικό, το οποίο η Apple είχε καταφέρει να κρατήσει κρυφό μέχρι τελευταία στιγμή, έκανε κάποιους κατασκευαστές, όπως είναι η Xiaomi, να εργαστούν πάνω σε κάτι αντίστοιχο για Android.

Το dynamicSpot, διαθέσιμο για τηλέφωνα Android στο Google Play Store, ξεχώρισε αμέσως, έχει πλέον πάνω από 1 εκατομμύριο εγκαταστάσεις και είναι εκτός έκδοσης beta. Ο προγραμματιστής της εφαρμογής που έχει το ψευδώνυμο Jawomo πρόσθεσε νέες λειτουργίες.

Πλέον η καταχώρηση της εφαρμογής στο Google Play Store αναφέρεται σε αυτήν ως το “Dynamic Island για Android”. Η δημοφιλία της δείχνει πως οι χρήστες Android θα ήθελαν πολύ να δουν πως μοιάζει αυτή η λειτουργία στη δική τους συσκευή.

“Με το dynamicSpot μπορείτε εύκολα να αποκτήσετε τη δυνατότητα Dynamic Island του iPhone 14 Pro στη συσκευή σας Android! Το DynamicSpot σάς παρέχει τη δυνατότητα mini multitasking Dynamic Island, διευκολύνοντας την πρόσβαση σε πρόσφατες ειδοποιήσεις ή αλλαγές κατάστασης τηλεφώνου.

Απλώς αγγίξτε το μικρό μαύρο δυναμικό σημείο/αναδυόμενο παράθυρο για να ανοίξετε την εμφανιζόμενη εφαρμογή, πατήστε παρατεταμένα το αναδυόμενο παράθυρο για να την αναπτύξετε και να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες. Το Dynamic Island του iPhone δεν είναι προσαρμόσιμο, αλλά το dynamicSpot είναι! Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις αλληλεπίδρασης, επιλέξτε πότε να εμφανίζεται ή να αποκρύπτεται το δυναμικό σημείο/αναδυόμενο παράθυρο ή ποιες εφαρμογές θα εμφανίζονται. Καθώς το dynamicSpot χρησιμοποιεί το σύστημα ειδοποιήσεων του Android, είναι συμβατό με σχεδόν όλες τις εφαρμογές, όπως ειδοποιήσεις ανταλλαγής μηνυμάτων, εφαρμογές χρονοδιακόπτη, ακόμη και εφαρμογές μουσικής!”, γράφει ο προγραμματιστής.

Το διαβάσαμε