ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Δωρεάν εφαρμογή από τη ΓΣΕΕ παρέχει πληροφορίες στους εργαζόμενους

«Η app εφαρμογή κινητών τηλεφώνων αποτελεί ένα δωρεάν χρήσιμο εργαλείο πληροφόρησης που τίθεται στη διάθεση των εργαζομένων από το ΚΕΠΕΑ της ΓΣΕΕ, ώστε να γνωρίζουν και να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους μαζί με τα οργανωμένα συνδικάτα τους», αναφέρει το Κέντρο Πληροφόρησης Εργαζομένων και Ανέργων της ΓΣΕΕ.

ΓΣΕΕ: Δωρεάν εφαρμογή για πληροφόρηση των εργαζομένων

Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται: «Το app σας παρέχει χρήσιμες πληροφορίες, σχετικά με τα δικαιώματα των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα. Στην app εφαρμογή μας θα βρείτε online εφαρμογές, μέσα από τις οποίες μπορείτε να υπολογίσετε μόνοι σας τα εξής:

– Αποζημίωση Απόλυσης.
– Δώρο Χριστουγέννων.
– Δώρο Χριστουγέννων για εργαζόμενους με εκ περιτροπής απασχόληση.
– Δώρο Πάσχα.
– Δώρο Πάσχα για εργαζόμενους με εκ περιτροπής απασχόληση.
– Άδεια.
– Άδεια για εργαζόμενους με εκ περιτροπής απασχόληση.
– Ωρομίσθιο, υπερωρία, υπερεργασία, νυκτερινή εργασία, εργασία την 6η ημέρα.
– Εθνική Σύνταξη Γήρατος.

Παράλληλα, έχουμε δημιουργήσει μια ‘Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Εργασιακών Θεμάτων’, απλουστεύοντας και κωδικοποιώντας αλφαβητικά τις σημαντικότερες διατάξεις της εργατικής νομοθεσίας. Η ηλεκτρονική μας βιβλιοθήκη αποτελεί ένα πολύ σημαντικό εγχειρίδιο και οδηγό στα χέρια των εργαζομένων. Επίσης, οι χρήστες της εφαρμογής έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για την τρέχουσα επικαιρότητα, καθώς και για τις δράσεις και θέσεις της ΓΣΕΕ».

Το app υποστηρίζεται από συσκευές λειτουργικού Android και IOS αντίστοιχα.

Εάν έχετε Android Smartphone μπορείτε να το κατεβάσετε από το Play Store (https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.gsee.kepea), ενώ εάν έχετε iPhone από το App Store κάνοντας μία απλή αναζήτηση στο «ΚΕΠΕΑ ΓΣΕΕ».

Να σημειωθεί ότι το App του ΚΕΠΕΑ εγκαθίσταται δωρεάν.

Οι πληροφορίες του app είναι προσβάσιμες και όταν είστε εκτός δικτύου. Για την χρήση όμως των online εφαρμογών, απαιτείται χρήση internet.

Οι επισκέπτες κατά την πλοήγησή τους μπορούν να υποβάλλουν σε ειδική φόρμα το ερώτημα ή την καταγγελία τους και το αρμόδιο γραφείο θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί τους, ώστε να τους απαντήσει. Επίσης, οι χρήστες μπορούν να επικοινωνήσουν μέσω των social media (Facebook – Twitter – Youtube), καθώς μέσω ειδικών pushnotifications έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται «ζωντανά» για κάθε νέο που ανεβαίνει στην ιστοσελίδα και την εφαρμογή του ΚΕΠΕΑ, για κάθε νέο που αφορά τη ΓΣΕΕ και τα συνδικάτα.

«Η app εφαρμογή μας φιλοδοξούμε να αποτελέσει ένα μέσο πληροφόρησης και διαδραστικής επικοινωνίας μεταξύ των συνδικαλιστικών οργανώσεων και των εργαζομένων με την ΓΣΕΕ», αναφέρει το ΚΕΠΕΑ.
https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.gsee.kepea


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι’ αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε. Μην ξεχάσετε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

Μοίρασε την γνώση…

Το διαβάσαμε