ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Δωρέαν διαδικτυακό video game σατιρίζει το 2020: Κερδίζεις όταν φτάσεις στο 2021!

Μπορεί κανείς να μη θέλει να θυμάται τα κοσμογονικά γεγονότα του 2020, μιας χρονιάς που σημαδεύτηκε από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αυστραλία, την πανδημία της COVID-19, την καραντίνα, τις επεισοδιακές προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ κλπ., παρόλα αυτά, ο Max Garkavyy φιλοδοξεί να χρησιμοποιήσει αυτό το υλικό για να παρατήσει τη δουλειά του και να ασχοληθεί ολοκληρωτικά με τη δημιουργία video games.

Ως πρώτο δείγμα ικανοτήτων παρουσιάζει ένα πολύ απλοϊκό side-scrolling platform game με τίτλο “2020 Game”, το οποίο μπορείτε να παίξετε εντελώς δωρεάν μέσα από τον web browser. Στόχος να φτάσεις στο 2021 ξεπερνώντας τα εμπόδια που εμφανίζονται στην πορεία (όπως πυρκαγιές, πλημμύρες, κορονοϊό) χρησιμοποιώντας τα βελάκια και το Space για να πηδάς.

Όπως αναφέρει το Techgear.gr, μέχρι στιγμής, ο Garkavyy έχει μαζέψει περισσότερα από $25.000 από δωρεές και έχει θέσει ως όριο τα $30.000 για να ακολουθήσει την καριέρα του video game developer.

Μπορείτε να παίξετε το “2020 Game” πατώντας ΕΔΩ και αν θέλετε να στηρίξετε την προσπάθεια πατήστε ΕΔΩ.

korinious
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στα 90s. Στην ηλικία των 6 ετών πληκτρολογούσα ήδη ακατάληπτες φράσεις στο MSWord του υπολογιστή που έτρεχε Win95 στο σπίτι. Παράλληλα, ξεδίπλωνα και το ταλέντο μου στη ζωγραφική στο MS Paint! Λίγα χρόνια αργότερα, ένιωσα πολύ hacker όταν έπαιξα το πρώτο μου crack-αρισμένο παιχνίδι (Age Of Empires II), μέχρι να μπει το Internet στη ζωή μου με τη γνωστή dial-up σύνδεση (54kbps) και το χρούτσου-χρούτσου στη γραμμή. Με τα πολλά, κατάλαβα ότι τα μπλιμπλίκια και η πληροφορική ήταν μονόδρομος, οπότε είπα να ακολουθήσω το ένστικτό μου και να κάνω το hobby μου επάγγελμα. Από το 2009 ταλαιπωρώ το Παν/μιο Πειραιά και τον εαυτό μου στο Τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων.