ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Diablo IV: Το update αναλύει το environmental art

H Blizzard Entertainment κυκλοφόρησε το πρώτο developmental update του 2022 για το Diablo IV κατά την διάρκεια του οποίου αναλύει το πως σχεδίασε την κάθε περιοχή του επερχόμενου action RPG και πως δημιούργησαν ένα “immersive environment art”.

Για πρώτη φορά στην ιστορία της σειράς, το Diablo IV θα έχει ένα shared open world με πέντε περιοχές για εξερεύνηση. Κάθε μια θα έχει δυναμικά props για να δίνουν ένα αίσθημα ζωής στην αρχιτεκτονική και στο περιβάλλον. Από την άλλη, το παιχνίδι θα περιλαμβάνει πάνω από 150 τυχαία dungeons.

Υπενθυμίζουμε πως το Diablo IV είναι υπό ανάπτυξη για PlayStation 4, Xbox One και PC.

Δείτε παρακάτω τα quarterly update blogs:


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι’ αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε. Μην ξεχάσετε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

Μοίρασε την γνώση…

Το διαβάσαμε