ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Cosmote: Δίνει απεριρόριστα δεδομένα για 15 ημέρες για το Πάσχα, με μόλις 5.9€!

Το Πάσχα είναι την άλλη εβδομάδα, τα σχολεία θα κλείσουνε, οπότε πάντα υπάρχει η πιθανότητα ή δυνατότητα κάπου να πάμε, στο χωριό συνήθως. Έτσι οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας παραδοσιακά, κάθε χρόνο, βγάζουν πολύ ωραίες προσφορές για την περίοδο αυτή. Πρώτη φαίνεται να ξεκίνησε φέτος η Cosmote, με μία προσφρρά πολύ ενδιαφέρουσα έχω να πω!

Ας δούμε όμως τι μας λέει ακριβώς στην ανακοίνωση της η Cosmote που θα βρείτε εδώ.

 

ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ DATA ΓΙΑ 15 ΗΜΕΡΕΣ μόνο με 5,90€

Και Φέτος το Πάσχα, απόλαυσε απεριόριστα data για 15 ημέρες και ζήσε τις στιγμές σου στο full!

Ανέβασε φωτογραφίες από την εκδρομή & το Πασχαλινό τραπέζι, streamαρε χωρίς τέλος τα αγαπημένα τραγούδια της παρέας ή βρες τον δρόμο για εκείνη την κορυφαία πεζοπορία
που έλεγες πως θα πας!

Από 13/04 έως 02/05, ενεργοποίησε τα απεριόριστα data μέσω του My COSMOTE App και απόλαυσε ατελείωτο σερφάρισμα για 15 ημέρες! Δεν έχεις ακόμη My COSMOTE App; Μη χάσεις αυτή τη σούπερ προσφορά! Κατέβασέ το στο κινητό σου σήμερα:

Πως ενεργοποιώ την προσφορά:

Οι συνδρομητές Προγραμμάτων Συμβολαίου φωνής και Mobile Internet (οικιακοί και εταιρικοί), ΚαρτοΣυμβολαίου, Business Cost Control & Neo, μπορούν να ενεργοποιήσουν την προσφορά μέσω

  • MY COSMOTE APP
  • What’s Up App για συνδρομητές Student Καρτοσυμβολαίου
  • SMS: Στέλνοντας «ΑΠΕΡ3» στο 1256 για συνδρομητές Συμβολαίου και στο 1330 για συνδρομητές Καρτοσυμβολαίου & Business Cost Control

Οι συνδρομητές καρτοκινητής μπορούν να ενεργοποιήσουν την προσφορά μέσω:

  • MyCOSMOTE app
  • WHATS UP app
  • FROG app
  • IVR menu στο 1330
  • SMS στέλνοντας gigask στο 1330

 

Ποιοι μπορούν να πάρουν την προσφορά ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ DATA για το Πάσχα?

Η προσφορά είναι διαθέσιμη για όλους τους συνδρομητές Προγραμμάτων Συμβολαίου φωνής και Mobile Internet (οικιακοί και εταιρικοί), ΚαρτοΣυμβολαίου, Business Cost Control & Neo και Καρτοκινητής (για τους συνδρομητές καρτοκινητής θα πρέπει να έχει γίνει ανανέωση χρόνου ομιλίας από 13/4/2022 με 2/5/2022)

 

Πόσο κοστίζει?

Η προσφορά κοστίζει 5.90€ για 15 ημέρες.

 

Πόσες φορές μπορώ να ενεργοποιήσω την προσφορά?

Σε ότι αφορά συμβόλαια, καρτοσυμβόλαια & COSMOTE Νeo, η προσφορά μπορεί να ενεργοποιηθεί ξανά μετά την λήξη της. Για τα καρτοκινητά, η προσφορά μπορεί να ενεργοποιηθεί ξανά οποιαδήποτε στιγμή.

 

Πόσο διαρκούν τα ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ DATA?

Από την ενεργοποίηση τους και για 15 ημέρες.

 

Πως παενεργοποιώ την προσφορά?

Η προσφορά Απεριόριστα Data απενεργοποιείται αυτόματα μόλις λήξει.

 

Μπορώ να καταναλώσω τα δεδομένα της προσφορά στο εξωτερικό?

Ναι μπορούν να καταναλωθούν εντός Ε.Ε με όριο 3,8GB συνολικά.

 

Μπορώ να μοιράσω τα δεομένα της προσφοράς σε άλλον?

Ο κάθε συνδρομητής COSMOTE έχει τη δυνατότητα να ενεργοποιεί την προσφορά και να την καταναλώνει από τη γραμμή του μόνο. Τα δεδομένα από την προσφορά δεν μοιράζονται με άλλες συνδέσεις/συσκευές που είναι σε data sharing σχήμα.

 

Στο Cosmote Family μπορώ να οιραστώ τα δεδομένα με τους υπόλοιπους στην οικογένεια?

Κάθε σύνδεση σε πρόγραμμα COSMOTE Family έχει τη δυνατότητα να ενεργοποιεί την προσφορά και να την καταναλώνει από τη γραμμή της μόνο. Τα δεδομένα από την προσφορά δεν μοιράζονται μεταξύ των μελών του προγράμματος Family.

 

Έχω ενεργοποιήσει και άλλα πακέτα δεδομένων, ποιο θα καταναλωθεί πρώτο?

Πρώτα καταναλώνονται τα GB της προσφοράς.

 

Πότε θα μπορώ να ενεργοποιήσω την προσφορά?

Η προσφορά είναι διαθέσιμη για ενεργοποίηση από Τετάρτη 13/04/22 μέχρι και Κυριακή 02/05/22.

 

Μπείτε λοιπόν στην εφαρμογή της Cosmote και ενεργοποιήστε την για να κάνετε χωρίς άγχος για τα ΜΒ αυτό το Πάσχα.

Καλό Πάσχα!

 


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι’ αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε. Μην ξεχάσετε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Μοίρασε την γνώση…

Το διαβάσαμε