ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

ClevPicks – Ένα ΑΙ μοντέλο που σας βοηθάει στις προβλέψεις σας στους αγώνες ποδοσφαίρου

Πολλοί είναι αυτοί που ασχολούνται με τος αγώνες, με τα ποσοστά, με πιθανά κέρδη και άλλα πολλά στην αναζήτηση του εύκολου χρήματος. Βέβαια όλα αυτά πρέπει να γίνονται με προσοχή και με σύνεση και φυσικά θα πρέπει να είσαστε τουλάχιστον 18 ετών. Πολλοί ασχολούνται μόνοι τους, αφού θεωρούν ότι έχουν αρκετή εμπειρία για κάτι τέτοιο, ενώ άλλοι ζητάνε και την βοήθεια του κοινού, αφού καλό είναι παίρνεις μία δεύτερη γνώμη. Εδώ έρχεται το ClevPicks, όπου μέσα ενός μοντέλου ΑΙ έρχεται να μας βοηθήσει στις προβλέψεις σε άπειρους αγώνες παγκοσμίως. Ας δούμε όμως τι είναι το ClevPicks και τι μας προσφέρει.

Για ποιον είναι το ClevPicks?

Κατ’ αρχάς να ξεκαθαρίσουμε ότι το ClevPicks είναι για όλους! Είτε γνωρίζετε ποδόσφαιρο είτε όχι, ο ενθουσιασμός για το ποδόσφαιρο είναι που σίγουρα τον έχουν όλοι μας και εξαπλώνεται σε όλο τον κόσμο συνέχεια. Όταν θέλετε να συμμετάσχετε στο στοίχημα ποδοσφαίρου, αλλά δεν έχετε ιδέα για τις δεξιότητες στοιχηματισμού, η καλύτερη επιλογή είναι φυσικά η δυνατότητα να μπορείτε να πάρετε μερικές επαγγελματικές συμβουλές από ειδικούς.

Το Clevpicks, είναι αυτή η επαγγελματική πλατφόρμα, που παρέχει 1-3 δωρεάν εξειδικευμένες λύσεις στοιχηματισμού ποδοσφαίρου κάθε μέρα. Αυτό είναι πολύ καλό αφού σίγουρα δεν θα θέλατε με το καλημέρα να αρχίσετε να χρεώνεστε. Μπορείτε να ακολουθήσετε λοιπόν, ένα πρόγραμμα στοιχηματισμού ποδοσφαίρου που προτείνουν οι ειδικοί της Clevpicks, να απολαύσετε  άφοβα πια τους ποδοσφαιρικούς αγώνες και την ίδια στιγμή να κερδίσετε και κάποια χρήματα. Επιπλέον, το Clevpicks AI modeling θα αναλύσει με ακρίβεια το παιχνίδι, επομένως θα είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για επενδύσεις και οικονομική διαχείριση!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το ClevPicks ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ κανένα κανάλι στοιχήματος, αλλά μόνο συμβουλές για τον αγώνα.

 

Τι μας παρέχει τελικά το ClevPicks?

Οι ειδικοί του ClevPicks και η τεχνητή νοημοσύνη έχουν περάσει από πολλή εξάσκηση. Είναι πολύ επαγγελματίες και ξοδεύουν πολύ χρόνο ερευνώντας, για να εξασφαλίσουν ότι το ποσοστό επιτυχίας τους μπορεί να είναι σταθερό στο 70%-80% μακροπρόθεσμα και ακόμη και να φτάσει πάνω από το 90% βραχυπρόθεσμα!

Η ClevPicks ελπίζει ότι θα μπορείτε να εστιάσετε σε μακροπρόθεσμες επενδύσεις, έτσι ώστε να υπάρχει η πιθανότητα ν’ αποκομίσετε απροσδόκητα οφέλη. Η ClevPicks δηλώνει μία σοβαρή εταιρεία, υπεύθυνοι για τους χρήστες της, που λαμβάνουν πλήρως την επένδυση κεφαλαίου και το αναμενόμενο εισόδημα των χρηστών της, χρησιμοποιόντας στρατηγικές που θα μπορούν να βοηθήσουν τους χρήστες να επωφεληθούν.

Το ClevPicks υπόσχεται να παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες μετά την πώληση εάν τις χρειάζεστε. Ταυτόχρονα, το ClevPicks μπορεί να βοηθήσει τους χρήστες να δημιουργήσουν κέρδη. Για τον λόγο αυτό έχουν δώσει μεγάλη προσοχή στην απόδοση κερδών και ζημιών των χρηστών. Όταν το ποσοστό κέρδους δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των χρηστών, υπόσχονται να παρέχουν στους χρήστες ειδικές υπηρεσίες για να τους βοηθήσουν να βγάλουν χρήματα και να απολαύσουν το ποδόσφαιρο!

 

 

Πώς να χρησιμοποιήσετε το ClevPicks;

Το ClevPicks παρέχει κυρίως στους χρήστες τη λύση πρόβλεψης σε πάνω από 160 ποδοσφαιρικούς αγώνες. Οι χρήστες, μπορούν να ελέγξουν τις ενδιαφερόμενες ομάδες και αγώνες στη σελίδα προβλέψεων ποδοσφαίρου. Μπορείτε να δώσετε προσοχή στην απόδοση των ειδικών του ClevPicks και μπορείτε να επιλέξετε τους έμπιστους ειδικούς σας. Οι ειδικοί μπορούν να σας προσφέρουν επαγγελματικές λύσεις για κάθε αγώνα. Μπορείτε να αγοράσετε το σχέδιο πρόβλεψης αγώνα στην ιστοσελίδα της ClevPick. Όσο μεγαλύτερες είναι οι παραγγελίες σας, τόσο πιο σταθερό θα είναι το εισόδημά σας.

Ευγενική υπενθύμιση: η πλατφόρμα θα ενημερώσει το σχέδιο πρόβλεψης του ποδοσφαιρικού αγώνα τουλάχιστον 1 ώρα πριν την έναρξη του παιχνιδιού.

 

Πως λειτουργεί ο αλγόριθμός της ClevPicks

Ο αλγόριθμος της ClevPicks, χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη και μηχανική μάθηση για να καταφέρει την πρόβλεψη αντιστοιχιών. Το μυστικό του λογισμικού είναι ότι σαν γνήσιο ΑΙ, βελτιώνεται από αγώνα σε αγώνα, γιατί μαθαίνει συνεχώς, αναλύοντας τα στατιστικά των αγώνων, αποφασίζοντας τη σημασία του καθενός και κάνοντας τις προβλέψεις. Το μοντέλο χρησιμοποιεί έναν συνδυασμό 5 διαφορετικών αλγορίθμων, λαμβάνοντας υπόψη την ποιότητα της ομάδας, τις προηγούμενες συναντήσεις, την πρόσφατη κατάσταση, τις προκύπτουσες δεξιότητες παίκτη/ομάδας, τραυματισμούς και πολλά άλλα σημεία δεδομένων. Με τον τρόπο αυτό προσπαθεί η ClevPicks να κρατάει σε τόσο υψηλά νούμερα τα ποσοστά επιτυχία πρόβλεψης.

 

Πώς μπορώ να δω τις συμβουλές!?

Μπορείτε να ελέγχετε τις δωρεάν προβλέψεις στον ιστότοπό της ClevPicks κάθε μέρα. Για συμβουλές VIP, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό και να τον επαναφορτίσετε με την κάρτα ή το PayPal σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις συμβουλές της ClevPicks εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια.

 

Μπορώ να στοιχηματίσω στο ClevPicks!?

Όχι, δεν μπορείτε να στοιχηματίσετε στον ιστότοπό τους. Το ClevPicks δεν θέλει να ενθαρρύνει τον τζόγο.

Για οποιαδήποτε άλλη απορία έχετε, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους μέσω της φόρμας επικοινωνίας που θα βρείτε στο site της ClevPicks.

 


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι’ αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε. Μην ξεχάσετε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Μοίρασε την γνώση…

Το διαβάσαμε