ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Beeper: Όλες οι messaging εφαρμογές σε μία!

Δεκάδες φορές ακούσαμε στο παρελθόν ότι ετοιμάζεται υπηρεσία messaging εφάμιλλη του iMessage για συσκευές Android, αλλά όλα αυτά τα χρόνια το μόνο που άρχισε να πλησιάζει τελευταία την υπηρεσία της Apple είναι το Messages της Google. Παράλληλα, οι χρήστες έχουν αρχίσει να χάνουν τη μπάλα και να κουράζονται με τις τόσες διαθέσιμες υπηρεσίες επικοινωνίας και γι’ αυτό η Facebook έχει ξεκινήσει την ενοποίηση των τριών μεγαλύτερων (Facebook Messenger, Instagram και WhatsApp).

Σήμερα, ωστόσο, ήρθε στη δημοσιότητα η είδηση από τον ιδρυτή και CEO της Pebble (εξαγοράστηκε από τη Fitbit που εξαγοράστηκε από τη Google), κ. Eric Migicovsky, για το Beeper. Πρόκειται μια νέα υπηρεσία – κόμβο που φέρνει σε ένα μέρος 15 διαφορετικές υπηρεσίες messaging για τα έχεις όλα συγκεντρωμένα, συμπεριλαμβανομένου και του περίφημου iMessage. Ειδικά για το τελευταίο, ο δημιουργός υπόσχεται λειτουργία και σε συσκευές Windows και Android, αρκεί ο χρήστης να έχει στη διάθεση του ένα Mac που θα βρίσκεται μονίμως online για να λειτουργεί ως “γέφυρα”.

Οι υποστηριζόμενες υπηρεσίες Whatsapp, Facebook Messenger, iMessage, Android Messages (SMS), Telegram, Twitter, Slack, Hangouts, Instagram, Skype, IRC, Matrix, Discord, Signal και Beeper network εμφανίζονται στην εφαρμογή του Beeper σε ένα ενοποιημένο inbox και από εκεί μπορείς να επικοινωνείς με όλες τις επαφές σου παντού χωρίς να αλλάζεις διαρκώς εφαρμογές. Το τίμημα για αυτή την εξυπηρέτηση είναι μια συνδρομή ύψους $10 / μήνα, ενώ όσοι δεν έχουν κάποιο Mac στην κατοχή τους, τότε μπορούν να ζητήσουν να τους αποσταλεί ένα “σπασμένο” iPhone 4s για να παίξει τον ρόλο της “γέφυρας” για το iMessage.

Δείτε περισσότερα για το Beeper από εδώ

Πηγή: Techgear.gr

korinious
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στα 90s. Στην ηλικία των 6 ετών πληκτρολογούσα ήδη ακατάληπτες φράσεις στο MSWord του υπολογιστή που έτρεχε Win95 στο σπίτι. Παράλληλα, ξεδίπλωνα και το ταλέντο μου στη ζωγραφική στο MS Paint! Λίγα χρόνια αργότερα, ένιωσα πολύ hacker όταν έπαιξα το πρώτο μου crack-αρισμένο παιχνίδι (Age Of Empires II), μέχρι να μπει το Internet στη ζωή μου με τη γνωστή dial-up σύνδεση (54kbps) και το χρούτσου-χρούτσου στη γραμμή. Με τα πολλά, κατάλαβα ότι τα μπλιμπλίκια και η πληροφορική ήταν μονόδρομος, οπότε είπα να ακολουθήσω το ένστικτό μου και να κάνω το hobby μου επάγγελμα. Από το 2009 ταλαιπωρώ το Παν/μιο Πειραιά και τον εαυτό μου στο Τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων.