ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Assassin’s Creed Nexus: Διέρρευσαν τα πρώτα πλάνα

Σύμφωνα με πληροφορίες, με το Assassin’s Creed Nexus η δημοφιλής σειρά αναμένεται να επιστρέψει στις ρίζες της. Λέγεται ότι ο τίτλος θα προορίζεται κυρίως για συσκευές εικονικής πραγματικότητας και αγαπημένοι πρωταγωνιστές, όπως οι Ezio, Connor και Haytham ετοιμάζονται για την επιστροφή τους στο προσκήνιο. Επιπλέον, το παιχνίδι θα περιλαμβάνει μηχανισμούς όπως stealth, combat, climbing αλλά και χαρακτηριστικά που έκαναν διάσημα τα παιχνίδια Assassin’s Creed, όπως το Leap of Faith.

Ιδιαίτερες λεπτομέρεις δεν υπάρχουν, όμως πρόσφατα διερρευσε ένα video που παρουσιάζει το interface του Assassin’s Creed Nexus. Σε ένα από τα πλάνα υπάρχει η επισήμανση “The Sword Of Ezio” και η περιοχή που αναφέρεται λέγεται πως είναι η Ιταλία. Με τον τρόπο αυτό κατά πάσα πιθανότητα επιβεβαιώνεται η επιστροφή του Ezio. Επιπλέον, αν ληφθει υπόψη το γεγονός ότι το UI παρουσιάζει ελλείψεις, γίνεται αντιληπτό ότι η ανάπτυξη βρίσκεται ακόμα σε αρχικό στάδιο.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι’ αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε. Μην ξεχάσετε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

Μοίρασε την γνώση…

Το διαβάσαμε