ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Apple Update διορθώνει τα προβλήματα μπαταρίας του iPhone


iPhone, Apple Update διορθώνει τα προβλήματα μπαταρίας του iPhone

To update που διέθεσε η Apple έρχεται να διορθώσει τα προβλήματα που είχαν προκύψει με την μεγάλη κατανάλωση ενέργειας σε iPhone και iPad. Το πρόβλημα φαίνεται να ξεκίνησε από την εγκατάσταση του iOS και iPadOS 15.4.

Στο Internet είχαν εμφανιστεί αρκετές αναφορές για υπερβολική κατανάλωση ενέργειας στα iPhone και τα iPad, μετά από την εγκατάσταση του iOS 15.4 και iPadOS 15.4 αντίστοιχα. Αίσθηση είχε προκαλέσει η απάντηση της Apple στους κατόχους των συσκευών που αντιμετώπιζαν πρόβλημα, αναφορικά με το ότι θα έπρεπε να περιμένουν 48 ώρες μέχρι να λυθεί το πρόβλημα μόνο του.

Φαίνεται ότι η Apple αποφάσισε να αναλάβει δράση, ξεκινώντας τη διάθεση της έκδοσης 15.4.1 του λειτουργικού της συστήματος για το iPhone και το iPad, το οποίο υπόσχεται να διορθώσει το πρόβλημα. Αυτό που σημειώνει η Apple είναι ότι εάν κάποιος συνεχίζει να αντιμετωπίζει πρόβλημα θα πρέπει να έρθει σε ευθεία επικοινωνία μαζί της.

Σαφή απάντηση για τον λόγο για τον οποίο έχει παρουσιαστεί το θέμα δεν έχει δώσει η Apple, αλλά είναι σημαντικό το γεγονός ότι έχει διορθωθεί.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

Το διαβάσαμε