ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Apple Music: Πλέον διαθέσιμη σε συσκευές streaming Roku

Η Apple Music είναι ήδη διαθέσιμη σε πολλές συσκευές και πλατφόρμες αλλά το Roku δεν ήταν ανάμεσά τους. Μέχρι τώρα.

Προσφέροντας πρόσβαση σε περισσότερα από 90 εκατομμύρια τραγούδια και 30.000 επιμελημένες λίστες αναπαραγωγής, μουσικά βίντεο, Apple Music Radio και άλλα, η υπηρεσία streaming μουσικής της Apple είναι σοβαρός ανταγωνιστής των Spotify, YouTube Music και Amazon Music.

Apple και Roku ανακοίνωσαν τώρα πως η εφαρμογή Apple Music είναι πλέον διαθέσιμη παγκοσμίως στην πλατφόρμα, η οποία είναι η πλέον δημοφιλής πλατφόρμα streaming τηλεόρασης στις ΗΠΑ.

Οι συνδρομητές της Apple Music που κατέχουν μια συσκευή Roku, συμπεριλαμβανομένων των συσκευών αναπαραγωγής ροής, των μοντέλων τηλεόρασης και των προϊόντων ήχου κορυφαίας ποιότητας Roku, όπως το Roku Streambar Pro, μπορούν πλέον να κάνουν streaming μουσικής σε οποιαδήποτε από αυτές τις συσκευές.

Ακόμα, επιβεβαιώθηκε από τη Roku ότι οι συνδρομητές της Apple Music που χρησιμοποιούν τις συσκευές της θα μπορούν να μεταδίδουν ζωντανά την αγαπημένη τους μουσική με το Apple Music Radio, καθώς και να ακούνe τραγούδια, άλμπουμ και λίστες αναπαραγωγής από τη δική τους μουσική βιβλιοθήκη.

Επιπλέον, η εφαρμογή Apple Music επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν μουσικά βίντεο σε 4K σε συμβατές συσκευές και τους δίνει πρόσβαση σε πρωτότυπες εκπομπές, συναυλίες και αποκλειστικές εκπομπές, μαζί με εξατομικευμένες προτάσεις.

Στο εξής, όσοι δεν είναι ακόμη συνδρομητές της Apple Music μπορούν να εγγραφούν στην υπηρεσία μέσω του καταστήματος του καναλιού Roku για μια δωρεάν δοκιμή 1 μήνα. Μετά τη δοκιμή, τα προγράμματα είναι διαθέσιμα για αγορά από 10 $ ανά μήνα.

Το διαβάσαμε