ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Apple: iPhone χωρίς notch για πρώτη φορά το 2024!

Θα αργήσει ακόμη η απομάκρυνση όλων των αισθητήρων από τις σχετικές εσοχές.

Η αλήθεια είναι πως η Apple παραμένει στο notch που γνωρίσαμε από το iPhone X και έκτοτε δεν έχει καταφέρει να το απομακρύνει εντελώς, τοποθετώντας τους αισθητήρες κάτω από την οθόνη.

Αναλυτής εκτιμά πως η Apple θα προσφέρει iPhone χωρίς notch για πρώτη φορά το 2024

Κάτι τέτοιο εκτιμά πως θα συμβεί από το 2024 ο γνωστός αναλυτής (και ιδιαίτερα καλός γνώστης στα της Apple), Ming-Chi Kuο. O ίδιος σημειώνει πως σε δύο χρόνια, η αμερικανική εταιρεία θα έχει καταφέρει να περάσει την μπροστινή κάμερα και το μηχανισμό Face ID κάτω από ην οθόνη και το iPhone 16 Pro αναμένεται να είναι το πρώτο μοντέλο της νέας εποχής.

Σε προηγούμενη πρόβλεψή του, είχε τονίσει πως κάτι τέτοιο ίσως και να πήγαινε αργότερα, μιας και αρκετός κόσμος ζητούσε την επιστροφή του Touch ID, λόγω της μάσκας που πλέον φοράμε όλοι στην εποχή του COVID. Ωστόσο, με τη λύση που δόθηκε με το νεότερο iOS update, φαίνεται πως οι όποιες σκέψεις, απομακρύνθηκαν.

Κάτι που έχει επίσης ενδιαφέρον είναι πως ο Ming-Chi Kuo εκτιμά ότι το iPhone 14 θα έρθει φέτος με καλύτερες κάμερες και μηχανισμό αυτόματης εστίασης στην selfie camera.

Μένει να δούμε αν μέχρι και τον Σεπτέμβριο μάθουμε κάτι παραπάνω για τα νέα μοντέλα της εταιρείας.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι’ αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε. Μην ξεχάσετε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

Μοίρασε την γνώση…

Το διαβάσαμε