ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Apple iPhone 14, Apple Watch 8 και Watch SE διαθέσιμα προς πώληση στις πρώτες χώρες

Μια εβδομάδα μετά την ανακοίνωσή τους, τρία από τα τέσσερα νέα μοντέλα iPhone 14 είναι διαθέσιμα προς πώληση στο πρώτο wave χωρών, όπως και δύο από τα νέα smartwatch. Όσοι έχουν παραγγείλει ένα -ή περισσότερα – μπορούν να τα παραλάβουν από το τοπικό κατάστημα Apple, το apple.com, την εφαρμογή Apple Store και εξουσιοδοτημένους λιανοπωλητές.

Οι τιμές σε ορισμένες χώρες που τα iPhone 14, iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max είναι πλέον διαθέσιμα βρίσκονται στον παρακάτω πίνακα. Το Plus είναι ακόμα σε προπαραγγελία και θα είναι διαθέσιμο στις 7 Οκτωβρίου.

, Apple iPhone 14, Apple Watch 8 και Watch SE διαθέσιμα προς πώληση στις πρώτες χώρες

Το wave 1 περιλαμβάνει Αυστραλία, Καναδάς, Κίνα, Γαλλία, Γερμανία, Ινδία, Ιταλία, Ιαπωνία, Σιγκαπούρη, Ισπανία, Ταϊλάνδη, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ηνωμένο Βασίλειο, ΗΠΑ και περισσότερες από 30 άλλες χώρες και περιοχές, συμπεριλαμβανομένης της Σαουδικής Αραβίας για το 14 Pro μοντέλα. Το wave 2 περιλαμβάνει Μαλαισία, Τουρκία και 20 άλλες χώρες.

Επίσης διαθέσιμα σήμερα είναι το νέο Apple Watch Series 8 και το ανανεωμένο Apple Watch SE (2022). To Ultra έρχεται σε μια εβδομάδα από τώρα.

, Apple iPhone 14, Apple Watch 8 και Watch SE διαθέσιμα προς πώληση στις πρώτες χώρες

Το διαβάσαμε