ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Apple iOS 16.0.3: Με διορθώσεις για καθυστερήσεις ειδοποιήσεων, επίπεδα μικροφώνου CarPlay

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 16.0.3, μια μικρή ενημέρωση επιδιόρθωσης σφαλμάτων λίγες εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του λειτουργικού συστήματος iOS 16.

Μπορείτε να κατεβάσετε την ενημέρωση iOS 16.0.3 σε υποστηριζόμενα iPhone, μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού.

Σύμφωνα με τις σημειώσεις έκδοσης της Apple, η ενημέρωση iOS 16.0.3 αντιμετωπίζει έναν αριθμό σφαλμάτων που αντιμετώπισαν οι χρήστες iPhone κατά τη διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων.

“Αυτή η ενημέρωση παρέχει διορθώσεις σφαλμάτων και σημαντικές ενημερώσεις ασφαλείας για το iPhone σας, συμπεριλαμβανομένων των εξής:

– Οι εισερχόμενες κλήσεις και οι ειδοποιήσεις εφαρμογών ενδέχεται να καθυστερήσουν ή να μην παραδοθούν σε iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max
– Μπορεί να προκύψει χαμηλή ένταση μικροφώνου κατά τη διάρκεια τηλεφωνικών κλήσεων CarPlay σε μοντέλα iPhone 14
– Η κάμερα μπορεί να καθυστερήσει να εκκινήσει ή να αλλάξει μεταξύ των λειτουργιών του iPhone 14 Pro και του iPhone 14 Pro Max
– Η αλληλογραφία διακόπτεται κατά την εκκίνηση μετά τη λήψη ενός email με κακή μορφή”

Το σφάλμα CarPlay έκανε τους χρήστες iPhone 14 Pro και Pro Max να έχουν χαμηλά επίπεδα έντασης όταν προσπαθούσαν να πραγματοποιήσουν τηλεφωνική κλήση hands-free σε ένα όχημα. Το πρόβλημα έκανε το άτομο που έκανε την κλήση να μην ακούγεται καθόλου ή μακριά όταν μιλούσε, με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο να ακουστεί.

Το πρόβλημα της κάμερας έκανε ορισμένους χρήστες να αναφέρουν καθυστερήσεις έως και τεσσάρων ή πέντε δευτερολέπτων πριν αρχίσει να λειτουργεί η εφαρμογή υπό ορισμένες περιπτώσεις.

Υπήρξε επίσης ένα επίμονο πρόβλημα με το τρεμόπαιγμα της οθόνης, το οποίο αναγκάζει ορισμένους ιδιοκτήτες iPhone που αναβάθμισαν σε iOS 16 να βλέπουν να τρεμοπαίζει σε σκοτεινά σημεία στην οθόνη όταν το iPhone είναι σε χαμηλή φωτεινότητα. Το εάν αυτό το πρόβλημα αντιμετωπίζεται με αυτήν την ενημέρωση, ωστόσο, δεν είναι ξεκάθαρο.

Το iOS 16.0.3 πιθανότατα θα ακολουθηθεί από το iOS 16.1, το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει μαζί με το iPadOS 16.1 στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Το διαβάσαμε