ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Αποστολή εικόνων στο WhatsApp χωρίς να χαλάει η ποιότητα; Δες πως!

Από κινητό Android ή iPhone

Όταν προσπαθούμε να στείλουμε φωτογραφίες στο WhatsApp, αυτές συμπιέζονται και η ποιότητα χαλάει. Συνήθως λοιπόν, στρεφόμαστε σε άλλα apps για να λυθεί το πρόβλημα.

WhatsApp: Πώς να στέλνετε εικόνες χωρίς να χαλάει η ποιότητα

Είτε χρησιμοποιείτε Android, είτε iPhone, υπάρχει τρόπος να στείλετε τις εικόνες χωρίς να χαλάσουν ποιοτικά.

Όσοι έχουμε Android, έχουμε τη δυνατότητα να στείλουμε φωτογραφίες και βίντεο ως documents. Δεν έχουμε παρά να ανοίξουμε τη συνομιλία, να επιλέξουμε «attatch» (ή επισύναψη) και έπειτα «Documents» (ή αρχεία).

Στην περίπτωση του iPhone, η κατάσταση είναι λίγο πιο σύνθετη. Πρώτα, πρέπει να επιλέξουμε το αρχείο και να το μεταφέρουμε στα Files. Στη συνέχεια, πηγαίνουμε στη συνομιλία μας στο WhatsApp και ακολουθούμε την ίδια διαδικασία με τα Android.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι’ αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε. Μην ξεχάσετε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

Μοίρασε την γνώση…

Το διαβάσαμε