ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Απίστευτο! Ο Microsoft Edge είναι πλέον ο δεύτερος πιο δημοφιλής browser για υπολογιστές!

Πριν από μερικές ημέρες, η Adduplex δημοσίευσε την αναφορά του Μαρτίου 2022 με τις πιο πρόσφατες πληροφορίες σχετικά με την αγορά των Windows. Τα δεδομένα αποκάλυψαν ότι τα Windows 11 κέρδισαν ελάχιστους έως καθόλου χρήστες τον Μάρτιο του 2022, ενώ οι πιο πρόσφατες εκδόσεις των Windows κατάφεραν να αυξήσουν τα μερίδιά τους. Τώρα, η αναφορά του Μαρτίου 2022 από το Statcounter δείχνει ότι ο Microsoft Edge ανεβαίνει σταθερά και κερδίζει περισσότερους καταναλωτές.

Σύμφωνα με το Statcounter, ο Microsoft Edge είναι πλέον το δεύτερο πιο δημοφιλές πρόγραμμα περιήγησης για υπολογιστές. Τον Μάρτιο του 2022, ο Edge κατάφερε να ξεπεράσει το Safari της Apple και να φτάσει στη δεύτερη θέση με μερίδιο αγοράς 9,65% (+0,05). Το Safari είναι τρίτο με 9,56% (-0,21%) και ο παντοδύναμος Chrome παραμένει πρώτος με 67,29% (+2,4%).


  1. Google Chrome: 67,29%
  2. Microsoft Edge: 9,65%
  3. Apple Safari: 9,56%
  4. Mozilla Firefox: 7,57%
  5. Όπερα: 2,81%

Τα πράγματα είναι διαφορετικά στην παγκόσμια αγορά που συνδυάζει πλατφόρμες φορητών και επιτραπέζιων υπολογιστών. Το Google Chrome εξακολουθεί να είναι ο βασιλιάς με ένα συντριπτικό μερίδιο και η αγορά κινητής τηλεφωνίας δίνει στο Safari μια άνετη δεύτερη θέση, μακριά από τον Microsoft Edge.

  1. Google Chrome: 64,53% (+1,75)
  2. Apple Safari: 18,84% (-0,46)
  3. Microsoft Edge: 4,05% (-0,01)
  4. Mozilla Firefox: 3,4% (-0,81)
  5. Samsung Internet: 2,82% (+0,05)

Η Microsoft είναι ένας σχετικά νέος παίκτης στην αγορά των προγραμμάτων περιήγησης για κινητά και δυσκολεύεται να ανταγωνιστεί το Safari και το Chrome. Επίσης, η Microsoft δεν έχει καμία δύναμη να αναγκάσει τους χρήστες να μεταβούν στο Edge στα κινητά, κάτι που είναι ένας άλλος λόγος για τον οποίο το Android και το iOS συνδύασαν τα στοιχεία της Microsoft στην αγορά προγραμμάτων περιήγησης. Ωστόσο, το Edge επιδεικνύει υγιή πρόοδο σε πλατφόρμες επιτραπέζιων υπολογιστών. Επιπλέον, με τη Microsoft να κάνει την αλλαγή του προεπιλεγμένου προγράμματος περιήγησης στα Windows 11 λιγότερο απογοητευτική, μπορείτε να περιμένετε ότι ο Edge θα συνεχίσει να κερδίζει περισσότερη εύνοια στα μάτια των καταναλωτών.

 Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι’ αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε. Μην ξεχάσετε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση…

Το διαβάσαμε