ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Android: Έτσι μπορείτε να ηχογραφήσετε τηλεφωνικές κλήσεις

Θέλετε να ηχογραφείτε τις κλήσεις σας; Υπάρχει τρόπος

Μερικές φορές θα θέλαμε να μπορούσαμε να ηχογραφήσουμε τηλεφωνικές κλήσεις – όχι για να εκβιάσουμε τον συνομιλητή μας αργότερα, φυσικά. Ίσως παίρνουμε μία τηλεφωνική συνέντευξη, ίσως μιλάμε με μία εταιρεία και φοβόμαστε πως θα προσπαθήσει να μας εξαπατήσει αργότερα. Όπως και να’χει, οι χρήστες Android μπορούσαμε να το κάνουμε κάποια εποχή, μέχρι που η Google αποφάσισε να ανατρέψει τα πάντα.

Έχετε Android; Δείτε πώς να πάτε κόντρα στην Google και να ηχογραφήσετε τηλεφωνικές κλήσεις

Σε webinar που διοργάνωσε στις 20 Απριλίου, η Google ανακοίνωσε ότι η ηχογράφηση στα Android μέσω εξωτερικών εφαρμογών, θα είναι αδύνατη. Η νέα αυτή πολιτική θα εφαρμοστεί από τις 11 Μαΐου και μας δένει τα χέρια.

Υπάρχει τρόπος να ηχογραφήσουμε τηλεφωνικές κλήσεις, ωστόσο. Καταρχάς, θα πρέπει να ελέγξουμε το smartphone μας και να δούμε αν υπάρχει ρύθμιση που να επιτρέπει τη συγκεκριμένη ενέργεια – αν έχουμε Google Pixel ή Xiaomi, σίγουρα έχουμε αυτήν τη δυνατότητα. Αν χρησιμοποιούμε το πρώτο, μένει να δούμε αν το VOICE_CALL, όπως ονομάζεται, είναι διαθέσιμο στη χώρα μας.

Στην περίπτωση που η συσκευή μας δε διαθέτει το συγκεκριμένο feature, θα χρειαστεί να γίνουμε λίγο δημιουργικοί. Η απλούστερη λύση είναι να βάλουμε την κλήση σε ανοιχτή ακρόαση και να ηχογραφήσουμε μέσω μίας άλλης συσκευής – άβολο; Ναι, αλλά αποτελεσματικό.

Η πιο σύνθετη λύση, είναι να κάνουμε rooting το smartphone μας. Tι σημαίνει αυτό; Θα μπορέσουμε να αποκτήσουμε πρόσβαση σε συστήματα που, υπό κανονικές συνθήκες, θα μας απαγορεύονταν. Η διαδικασία είναι περίπλοκη, όμως υπάρχουν οδηγίες ακόμη και στο YouTube.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι’ αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε. Μην ξεχάσετε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

Μοίρασε την γνώση…

Το διαβάσαμε