ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Android: 10 εφαρμογές που πρέπει να διαγράψετε άμεσα!

Δύο από τις πιο πρόσφατες κακόβουλες εφαρμογές εντοπίστηκαν από τους ειδικούς στον κυβερνοχώρο του Doctor Web και το τεχνολογικό site ειδήσεων Bleeping Computer. Αυτές φαίνεται να έκλεβαν χρήματα από τους χρήστες και πλέον έχουν καταργηθεί από το επίσημο Play Store.

Διαγράψτε άμεσα αυτές τις 10 εφαρμογές για Android

Και οι δύο αναπτύχθηκαν από μια ψεύτικη εταιρεία που ονομάζεται “Tsaregorotseva”. Οι δύο εφαρμογές, το “Top Navigation” και το “Advice Photo Power” εγκαταστάθηκαν σε 500.000+ και 100.000+ συσκευές αντίστοιχα, κάτι που είναι απλώς απαράδεκτο αν σκεφτεί κανείς την επιθετική συμπεριφορά τους.

Οι “γενικές” ονομασίες, αλλά και η φαινομενική χρησιμότητα των εφαρμογών τον ίδιο στόχο: την εγγραφή χρηστών σε ψεύτικες υπηρεσίες χωρίς την έγκρισή τους, που είχε ως αποτέλεσμα να πληρώνουν οι χρήστες για ανύπαρκτα προϊόντα.

Δυστυχώς, οι ερευνητές του Dr.Web βρήκαν κι άλλες απειλές τον Ιανουάριο στο Google Play, σε εφαρμογές που προσπαθούν να κλέψουν προσωπικές πληροφορίες, κωδικούς πρόσβασης, αριθμούς τηλεφώνου, ακόμη και λογαριασμούς Facebook.

Δείτε παρακάτω τις εφαρμογές που πρέπει να διαγράψετε αμέσως εάν τις βρείτε στις συσκευές σας:

  • Up Your Mobile
  • Morph Faces
  • Power Photo Studio
  • Launcher iOS 15
  • Adorn Photo Pro
  • Chain Reaction
  • TOH
  • Invest Gaz Incomes
  • Gazprom Invest
  • Gaz Investor

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι’ αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε. Μην ξεχάσετε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

Μοίρασε την γνώση…

Το διαβάσαμε