ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Aυτό θα είναι το Samsung Galaxy A34 – Δείτε renders της συσκευής

Πριν λίγο καιρό διέρρευσαν renders του επερχόμενου Samsung Galaxy A54, το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο. Στην ίδια εκδήλωση περιμένουμε να δούμε το ελαφρώς χαμηλότερου επιπέδου Α34, που τώρα ήρθε η ώρα να δούμε renders του.

Ο σχεδιασμός του Galaxy A34 είναι σχεδόν πανομοιότυπος με του Α54, κάτι που δεν εκπλήσσει κανέναν αφού είναι μέλη της ίδιας οικογένειας mid-ranger συσκευών.

Αυτό που αξίζει να πούμε είναι ότι εδώ δεν υπάρχει camera island και κάθε κάμερα έχει το δικό της bump. Αυτή η σχεδιαστική λεπτομέρεια παραπέμπει στο Galaxy S22 Ultra, με τη Samsung να δίνει μια πινελιά από το high-end μοντέλο της σε mid-ranger.

Σύμφωνα με την πηγή των renders που διέρρευσαν, το Galaxy A34 έχει διαστάσεις 161,3 x 77,7 x 8,2 mm, διαθέτει επίπεδη οθόνη 6,5″ και εγκοπή σταγόνας “Infinity-U”. Eδώ διαφέρει από το A54, το οποίο επιλέγει την πιο προηγμένη εμφάνιση.

Το A34 διαθέτει υποδοχή ακουστικών 3,5 mm στο κάτω μέρος του, αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο στο κουμπί λειτουργίας και θα προσφέρεται σίγουρα σε μαύρο μεταξύ άλλων αποχρώσεων.

Σε σύγκριση με τον προκάτοχό του, το Galaxy A33, η οθόνη του A34 έχει αυξηθεί κατά 0,1″. Αυτός μπορεί να είναι ο λόγος που το ίδιο το τηλέφωνο είναι ελαφρώς μεγαλύτερο σε όλες τις διαστάσεις από το μοντέλο του 2022. Ακόμα, δεν έχει έναν αισθητήρα βάθους, που σημαίνει ότι έχει ένα λιγότερο δακτύλιο κάμερας στο πίσω μέρος.

Το διαβάσαμε